Prosze Panstwa..., ludzie..., ludziki... no co jest z Wami ? Nie cieszycie sie ?
Bracia i Siostry maaaamyyyyyy srebro, dwaaaa srebra nawet, pierwsze dwa olimpijskie medale w Atenach, hura hura !!! :)) Nasz "motylek" je wyplywal - Otylia Jędrzejczak :)))))))))))
:D - polskie ja wydalo plemie - :D
skaczmy z radosci do gory... jak kangury :))
na czesc Otylii: Hip Hip .....
szczesliwy
shiludek
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................
hurra niestety nie widzialam na zywo
ale czytalam w necie
jasne, ze sie cieszymy
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Siup - za Motylię i za innych takze - oby im sie wiodlo.
Swoja droga, wielkim fanem sportu to ja nie jestem, ale jednak to przeciez Olimiada - wielki wymiar sportu.
Otwarcie na mnie zrobilo wieeeelkie wrazenie.
A plywanie?? hm... no coz - marinik tez kiedys plywal, wiec sami wiecie jak sie taka dysypline odbiera wtedy he he
haha marinik, shoffix tez kiedys plywal :) dlatego z wielkim zamilowaniem ogladam zawody w wodzie a olimpiada dostarcza nam takich sportow wiele, wiec i shoffix szczesliwy.
Kazda kapiel rozpoczynam wlasnie motylkiem, no moze w wannie nie bo dystans krotki ;-) Swego czasu pokusilem sie nawet o zrobienie ratownika WOPR, co prawda tylko mlodszego ale ....
Wodne sporty sa przepiekne, inne zreszta tez.
A dzis Otylia znow staje do boju. Trzymam kciuki,
shiludzik
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................
No prosze :)))
A z tym motylkiem to ciekawe, bo ja moje plywanie tez tak zaczynam zawsze, tyle ze pokonanie 50 m w tym stylu to max co moge wyciagnac he he.
Trzymajmy kciuki za naszą Motylię, może dzis krążek będzie koloru złotego!!!!!!Po wczorajszym słabyszym występie naszych olipiczyków to będzie jak miodzik!!!!!! Pozdrawiam !!!!
oczywiście miało być olimpijczyków!!!!!
Oj miodowo, miodowo bylo
:))))))))))))))))))))
I na tym pewnie koniec :((((
Bahus
PS
Co prawda ekspertem od sportu nie jestem i mam nadzieję, że się mylę :)))))
czy naprawde nikt nie zauwazyl ze wczoraj do kolekcji doszedl rowniez braz ???? Sylwia Gruchała we florecie !!! Jak ona pieknie walczyla..., ja bym ja na rekach za ten boj nosil. Do zlota zabraklo jej troche szczescia ale i tak sprawila mi wielka radosc za brazowy krazek olimpijski.
Hura hura hura, dla obu Pań.
A medale jeszcze beda .... i to nie jeden.
olimpijsko,
shiludzik
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................
P.S. A dobrze ze nie ogladalem poczynan naszych siatkarzy; by mnie chyba nerwy poniosly grrrrrrr :)))
Masz racje- Sylwie jakos pominelismy w naszych zachwytach a szkoda.
Poweim jedno- ja tez ten pojedynek widzialem, ale przyznac musze- nie kumam nic z tego co tam sie dzieje, nie widze co kiedy dobrze a co zle jest zrobione przez walczacych- widze tylko te zapalajace sie lampki.
:)))
Dzisiaj mamy dwa medale brązowe dla Agatki i Mateuszka.Hurra!!! Dzięki im za to.Chociaż mamy tyle radości.Czekamy na więcej.
A dzisiaj mamy ZŁOTO!!!!!! To już 7 medal dla Polski.Czekamy na więcej!!!!!