Przyparty do muru, przyznam się wreszcie, że większość z Was od początku miała rację. Ten Lubczyk69, to jest ta sama osoba, gdzie indziej zwana Puchatkiem. I to nie jest żaden wypust, tylko autentyczne przyznanie się do "winy".
A było to tak. Któregoś poniedziałku na dworcu Poznań Główny, w drodze do Wrocławia spotkałem się króciutko z Bahusem, który mnie gorąco namawiał aby tu wśród Was zaistnieć. To był czas burz i zamętu, tu na forum, sianego przez różne "koboldy" i "złośliwe karzełki". Zalogowałem się jako lubczyk69, bo przez pewien czas chciałem pozostać incognito. Chyba zrozumiałe. Jak się z miejsca przyznasz kim jesteś, to się nigdy prawdy o sobie nie dowiesz. Do tego uznałem, że pisząc pod "Puchatek", wzbudziłbym więcej nieufności niż to potrzebne, bo mało kto by mi wtedy wierzył.
Zdradziła mnie moja belferska mentalność (stały trend do nauczania) i styl pisania. Może to i dowód tego, że nie jestem człowiekiem dwulicowym.
Dzisiaj próbowałem się zapisać jako Puchatek, ale dostałem odpowiedź - zajęte!
Czyli, jeżeli zechcecie mnie przyjąć do swego grona, to ten nieszczęsny Lubczyk musi poostać. Chyba, że prowadzący stronę coś zmienią??? Próbowałem i jako Pychotek, też zająte!
Bahusie! Wysłałeś do mie maila na "pumu..."- itd. Tego adresu nie zna nikt i przychodzą na niego same durne reklamy. Kasuję je co dnia aby mi nie zaśmiecały skrzynki. Tych parę tygodni temu, z rozpędu skasowałem i Twoje pisanie. Niestety było już za późno i nie wiem co tam było napisane.
Łączę pozdrowienia dla wszystkich sympatyków niniejszej stronki, Puchatek, wel lubczyk69,
albo jak kto woli, stary nudziarz z Domowej Kawiarenki.
Witam serdecznie,chociaż nie orientuję dokładnie o co chodzi
,w tamtych sprawach i może to dobrze.
I jeszcze jedno gwoli wyjaśnienia. Dostęp do netu mam tylko w godzinach biurowych, od poniedziałku do pątku. W przyszłym tygodniu będę w podróży służbowej, więc i dostęp do mediów będę miał utrudniony.
Stąd, jeżeli komuś szybko nie odpowiem, proszę tego nie traktować jako lekceważenie.
jaki nudziarz???????
Trwaj z nami Puchatku.
SIUP!! - za wpolne mile chwile.
Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
> jaki nudziarz???????
> Trwaj z nami Puchatku.
> SIUP!! - za wpolne mile chwile.
>
Blisko 80% dziewczyn na mniamie, (nie wiedząc, że ja to czytam) zjechało prowadzącego Kawiarenkę równiutko.
Facet nudny, można zasnąć, zrób se kawę bo zaśniesz, panu prowadzącemu brak kurwika w oczach, itp., itd.
Ale to było fajne, bo pisały co naprawdę myślą. Wesoło się zrobiło dopiero, gdy wówczas piszący tam Puchatek, ujawnił się kim faktycznie jest. Zaczęły się rumieńce i przeprosiny, za coś o co ja się na nikogo nie gniewałem. Nikt mnie tam nie obraził, tylko pisał co mysli. To niestety zostało ucięte jak nożem. Nikt już się tak szczerze od tej pory nie wypowiada. To nie znaczy, że tęsknie za tym by mi ktoś dokopał, ale brak mi krytycznych opinii. Nie wierzę w to, że wszystko jest perfekt.
O krytyczne opinie się nie martw. Myślę, że dopiero teraz się nasłuchasz "dobrych rad"
:))))))
Klio
~(*_*)~
Witam serdecznie i bardzo się cieszę, że jesteś wśród nas !!!
Klio łakomczuszka
~(*_*)~
Użytkownik klio napisał w wiadomości:
> Witam serdecznie i bardzo się cieszę, że jesteś wśród nas !!!
>
>
> Klio łakomczuszka
> ~(*_*)~
Cieszę się, że Ty się cieszysz, ale niestety muszę już odejść od kompa. Pojawię się (jeżeli) nie wcześniej jak we środę 24 listopada. Ciao, Puchatek
Witaj na najlepszym forum w internecie :)))))
Cieszę się że się wreszcie ujawniłeś, już chciałem Cię
zdradzić, ale wytrzymałem :D
Bahus
Ja też się cieszę i witam serdecznie. Kiedyś zaczytywałam sie w artykułach w Smakach i Aromatach, a teraz bedę mogła wypytywać się o wszystko co dotyczy nie tylko słodkości a przede wszystkim kuchni Austrii. Ewka
Witaj Puchatku, strasznie się cieszę, że tu jesteś obecny. Bądź z nami, dziel się swoją wiedzą i o planowanej książce koniecznie napisz.
Pozrawia Dorota
(amatorka smacznych książek)
Ja też serdecznie cię witam, jestem na tej stronce od 2 miesięcy, ale już bez niej nie mogę żyć, pozdrawiam
Witam Lubczyka vel Puchatka. Przyznaje bez bicia iż nie wiem ktoś Ty, ale bardzo miło że tu do nas zawitałes :))))). Ostrzegam Cię również że stąd się nie odchodzi, hahaha. To naprawdę obłędne miejsce :))))) Witaj!
Użytkownik bxl-ka napisał w wiadomości:
> Witam Lubczyka vel Puchatka. Przyznaje bez bicia iż nie wiem ktoś Ty, ale
> bardzo miło że tu do nas zawitałes :))))). Ostrzegam Cię również że stąd się
> nie odchodzi, hahaha. To naprawdę obłędne miejsce :))))) Witaj!
Wyjatkowo mam dostep do netu w niedziele.
Na PolSacie bwa program pt. Domowa Kawiarenka. Tam mnie widac.
mnie rowniez milo powitac ujawnionego :))
a kiedy dokladnie mozna ogladac ten program na Polsacie..?
Piąteczko, tego nikt nie wie:) Musisz śledzić program Polsatu na bieżąco, póki co powtórki nadają, ale miło popatrzeć, jak Tadeusz radzi sobie ze słodkościami. Chciałoby się nowych odcinków, oj chciałoby sie:) Może jakaś zbiorowa petycja do sponsora?
Pozdrawiam
Dorota
Petycję do sponsora - tak! Także o to, żeby przepisy z DK były gdzieś dostępne w sieci (chyba, że gdzieś są, a ja żyję w błogiej nieświadomości
)
Pozdrawiam
oleńka