Wróciłam do pracy. Dorwało mnie to wstrętne przeziębienie i poprostu klika dni leżałam ---- !!!!! kurując się.
A kochanej BORGII miłej AGULINIE i symatycznej 555 dziękuję za wsparcie kiedy byłam smutna.Chyba dałyście mi odrobinę ciepła -- a potrzebowałam tego bardzo
a teraz no cóż podzielę się swoimi spostrzeżeniami
otóż nie byłam u lekarza ---- nie brałam antybiotyków
zastosowałam domowe sposoby na przeziębienie
zastosowałam przepis z książki Michała Tombaka "Droga do Zdrowia"
więc:
2 łyżki gorącego/zagotowanego mleka/
plus
2 łyżki koniaku
wymieszać
wypić powoli. Po wypiciu tej miksturki nie należy wychodzić na dwór, aby nie schłodzić organizmu!!!!
Stosowałam 3 razy dziennnie przez 4 dni. Kaszel minął całkowicie, świetnie się czuję--- no mogę zagwaranrować że to dobry sposób na to paskudztwo jakie jest przeziębienie
proponuje dodatkowo inhalacje super sprawa
Kochani mogę te skuteczna miksturkę polecić każdemu kto jest w potrzebie.
Pozdrawiam cieplutko do zobaczenia na stronie forum
Pozdrawiam i zycze zdrowia, rada chyba dobra bo juz sprawdzona. A ja polecam ci cos na trzymanie rozgrzanych nog. Do skarpetek polecam nasypac zmielonej/puder/ gorczycy, zaczac od b.malej ilosci aby zobaczyc jak reaguje nasza skora, mozna tez stosowac dla dzieci, dobre na noc jak i na dzien.Pozdrawiam.
dobrze sprawdzają się oklady z rąk męskich, masaż( niekoniecznie erotyczny), odrobina czułości i opieki doprawionej łyczkiem koniaczku- polecam, inka21
Ineczko - Ewelinko jesteś super dzięki zastosuję ---- własnie te męską miksturkę papapa
pozdrawiam cieplutko
Oj bardzo chętnie skorzystam z przepisu, mimo że nic mi nie dolega. Trochę tylko zmodernizowałem recepturę. Odrzuciłem mleko i kilkakrotnie zwiększyłem dawkę. Bardzo polecam ten lek. :))))))))
Bahus
dzięki ---- świetnie
zastosuję --- dobra rada
zmodernizowana recepturka zastosuję tylko sssssssaaaaaaammmmm koniaczek
a tak serio --- ta misksturka jest rewelacyjna i pomaga
pozdrawiam z pięknego Podlasia
Użytkownik bahusek napisał w wiadomości:
> Oj bardzo chętnie skorzystam z przepisu, mimo że nic mi nie dolega. Trochę
> tylko zmodernizowałem recepturę. Odrzuciłem mleko i kilkakrotnie zwiększyłem
> dawkę. Bardzo polecam ten lek. :))))))))
> Bahus
słyszałem, że przy tego typu profilaktyce, dla kurażu i wzmocnienia (organizmu) warto nad to dodać do "syropu" lampkę koniaku. A kurację prowadzić należy jeszcze 3 dni po ustaniu dolegliwości.
(oj na dwór nie należy wychodzić ale do sklepu to chyba trzeba będzie
)
P.S. przy takich lekach aż chce się człowiekowi przeziębić hihi bo one dobre i skuteczna są :-)
pozdrawiam,
shiludek
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................
ABY WŁOSY BYŁY ŁADNE
przez 2 tygodnie pić co drugi dzień przed snem 50g oleju kukurydzianego, do którego należy dodać 100ml świeżo wycisniętego soku z grejpfruta. Oprócz tego przyjmować po 1 łyżce stołowej tego oleju w trakcie śniadania i kolacji
włosy odzyskają naturalny blask zniknie łupież będą miały wygląd zdrowych i puszystych
![]()
przepis mojej mamy
pozdrawiam kamaxyz