PRZEPRASZAM !!!!!!!!!!!!
sluchaj, przepraszam, za bardzo sie wkurzylam, to 5 dzisiaj łancuszek ktory dostalam i lekko mnie to juz drazni, znam kilka osob kjtore teraz zgrywaja wielkich reeligijnych a od Bozego narodzenia nie byly w kosciele bo im sie nie chcialo i twierdza ze to glupota tam chodzic i to oni mi takie lancyszki i maile rozsylaja... wiem ze czasem generalizuje i ty jestes osoba ktora to przezywa naprawde ciezko ale juz mam dosc takiej obludy w przypadku znanych mi osob. Ja na prawde nie jestem jakas anty... ale czesto jestem zawiedziona moimi znajomymi. dostaje caly czas jakies wiadomosci od osob o ktorych wiem ze maja wszystko w d... i po prostu myslalam ze to nastepna z tych osob, oststnio wcielo mi cala liste gg i na prawde nie wiedzialam ze to ty... tez jestem osoba gleboko wierzaca i czasem obluda ludzka mnie przeraza, przez co czesto mnie ponosi bo taka juz jestem :( ze jak cos czuje to to mowie... przepraszam, naleza mi sie baty, zawsze cos spiernicze, jestem strasznie glupia, palne jakies glupstwo a potem bardzo zaluje, jeszcze raz przepraszam cie bardzo serdecznie i mam nadzieje ze jednak sie zdecydujesz mnie odblokowac...
Najglupsza baba na świecie: emiloos
Wybaczcie, że się wcinam.
generalnie nie uznaję żadnych łańcuszków - po prostu je ignoruję. ale ten jeden jest dla mnie czymś wiecej. I ja też rozsyłałam - chyba pierwszy raz w życiu.
Emiloos
myślę, że niepotrzebnie zdenerwowałaś się!!!!!!, Inka podzieliła się swoim smutkiem boleścią i powinnaś uszanować to,a nie denerwować się choć może jesteś innego zdania. Szanujmy siebie nawzajem, w tych dniach smutku i żałoby.Szanujmy siebie tak jak nauczył nas wielki nasz Rodak Jan Paweł II Papież , Karol Wojtyła
Cieszę się, że przeprosiłaś Inkę, Ona nie zasługuje na to żeby denerwaować się na Nią
pozdrawiam
kamaayz
Ja mam czasami takie myśli, że jak przychodzą sms'owe łańcuszki to jest to celowo robione przez operatorów sieci komórkowych.. Ludzie odsyłają po te 5 sms do znajomych a tak naprawdę to nabija się licznik w takiej np Erze czy Plusie.. Rosną konta tych bossów...
Nie mam zwyczaju odsyłać nigdy takich głupawych sms typu : "to są plemniki szczęścia . odeślij do 5 znajomych to ktoś wyzna ci miłość a jak nie to będziesz nieszczęśliwy do końca życia..."
Przepraszam ale to dla mnie głupota i mało śmieszne żarty...
Smutna Bazylia
Ja też rozsyłam, robię to też pierwszy raz w życiu, odebrałem ich już też wiele i wcale mnie to nie denerwuje. Będę je rozsyłał dalej, jako "Bahus" i kto nie chce może ich nie odbierać
Bahus
Znam wielu niewierzących, którzy też się włączyli do tej "akcji"
Myślę,że to dowód naszej solidarności w cierpieniu po stracie drogiej nam osoby. Jesteśmy teraz wielką jedną rodziną, odszedł nasz Rodak wspaniały kapłan - OJCIEC wszystkich Polaków i nie tylko Polaków. Łączymy się w tym bólu i tyle możemy narazie zrobić,więc dzielmy się tym smutkiema w widoczny sposób To dobrze,że nie jestesmy obojętni
zacytuję
"KRES JEST TAK NIEWIDZIALNY JAK POCZĄTEK.WSZECHSWIAT WYŁONIŁ SIĘ ZE SŁOWA I DO SŁOWA TEŻ POWRACA.(...)NADZY PRZYCHODZIMY NA SWIAT I NADZY WRACAMY DO ZIEMI,Z KTÓREJ ZOSTALISMY WZIĘCI"- Wydanie "Tryptiku rzymskiego "poematu napisanego przez Jana Pawła II - Wprost- z 10 kwietnia 2005
kamaxyz
emiloos nie gniewam się ,ale zabolalo i musze to w sobie przetrawic, mialam jak najszczersze intencje, no cóż .... nie mómy już o tym , daj rękę na zgodę i zapomnijmy o sprawie, bylo- minęlo, inka21
Ineczko, naprawde mi głupio, jesteś najlepsza, najukochańsza i najsympatyczniejsza a ja Cię potraktowałam jak zwykłego natręta. Jest mi strasznie głupio z tego powodu.
Należą mi się baty...
nie jestem
, proszę dajmy temu spokoj , jak już mowilam bylo- minelo, każdy może się pomylic,inka21