jestem z Wami już pół roku i tak sobie pomyslałam,że warto by Wam podziękowac: za to ,że mogę z Wami byc, że chcecie ze mną rozmawiac, że moge korzystac z Waszych przepisów i doświadczeń, że pozwalacie mi się zdrowo pośmiac i powzruszac, że napominacie kiedy trzeba, ale przede wszystkim pragnę Wam podziękowac serdecznie za to ,że w chwilach dla mnie bardzo ciężkich umieliście mnie wspierac i wspołczuc, jesteście mi bliscy choc tak dalecy- cieszę się że Was mam moi drodzy i DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM I KAŻDEMU Z OSOBNA.inka21
....oby tak dalej Myszko..
....Znajomi są po to, żeby można było na nich liczyć..śmiać się z nimi i płakać w trudnych chwilach.. po to, żeby można było się pocieszać, kiedy jest trudno.. dzielić radościami dnia zwykłego i niezywkłych chwil..
...oraz po to, żeby któregoś pięknego dnia można ich było nazwać Przyjaciółmi...
...wiadomo, że nie wszystkich, ale przynajmniej jednego...
Z całego serca życzę samych pięknych i smacznych chwil z Żarłoczkami..
ja również DZIĘKUJĘ... że jesteś....
Kropka zwana Bazylią
Ineczko moja kochaniutka. To ja Tobie dziekuję za ocieranie łez, za wspólny uśmiech, za pytania i odpowiedzi, za wiarę, za troski, za wariacje, za pomysły. wiesz.........tak usiadłam i............kiedyś weszłam na WZ całkiem przypadkiem, potem reszta potoczyła się w sposób niezwykły. Tak mi tu dobrze było, więc zerkałam często, fakt i pewność że wchodząc tu jest się zauważonym, pomaga i podnosi do duchu( hihih boję się duchów). Poznałam tu wspaniałych i milusiowych ludzików. WZ to taki czasem wirutalny domek. pozwolę sobie iść Twoim tropem Ineczko i podziekować z całałego mojego malutkiego serduszka wzystkim dobrym ludzikom - za wszystko.
Ineczko - to wlasnie my TOBIE dziekujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!
jesteście kochani, postaram się dla was coś wyczarowac( mam na myśli przepis oczywiście:) nie byle jaki), całuski dla wszystkich, inka21
to my Tobie Ineczko21 dziękujemy - masz na wszystko radę , którą chętnie się dzielisz - i masz rację naprawdę wspaniała strona i wspaniali ludzie, tak chetni nieść pomoc i radę , aż trudno uwierzyć ,że na świecie jest tyle zła , przecież tu wokół jest tyle dobra - i ja Wam wszystkim dziękuję ,że jesteście i ,że mogę być z Wami - irenka
Przecież po to tu jesteśmy. Miłe to co napisalaś, ale mnie z tego najbardziej zainteresował ten "wyczarywowany" przepisik.....:))))))
Bahus
Tak ,tak to wirtualny domek,milutki,cieplutki,chociaz są jakies czasami niedomowienia,ale mysle ,że to przejsciowe, ot burze i tyle,ja tez sie cieszę ,że poznalam troszke fajnych ludzików,że jesteś Ineczko i bądz ,pozdrawiam wszystkich Lola
Fajnie, że jesteś - Ty nasza najzdolniejsza kuchareczko, wyczarowująca cuda w kuchni.
Kochana Ineczko cieszymy sie bardzo z Ciebie i twojch cudownych przepisów,ja też tu od niedawno jestem i strasznie sie cieszę że Was wszystkich i Ciebie poznałam, jak magnes przyciąga mnie do Was żeby z Wami porozmawiac zapomnieć o troskach zmartwieniach a zapewniam Cie że mam ich bez liku ale nie podaję się, z pewnościom każdy je z nas ma i właśnie bardzo lubię z Tobą rozmawiać z cała resztą towarzystwa jesteście wszyscy suprr!!![]()
![]()