Chyba od roku, tak !! chyba tak!!!!dokładnej daty nie pamiętam jak odnalazłam stronkę WŻ i zdecydowałam się!!!! podjęłam decyzję,że będę, jedną z Was kochani!
A ile przy tym było kłopotu!!!!!!
Pamietam nieudolne raczkowanie po stronie WŻ
Potem poruszanie się jak słoń w składzie porcelany!!!!!!!!!!
a to nie wiedziałam tego a to tego
wiecznie się myliłam, psociłam bukowowałam się, czasami krzyczałam prosiłam o pomoc
ale!!!!!!!!!!!!!!!!!1
przezwyciężyłam!!!!!!Niepewność może coś tam coś tam .....
a wiecie komu zawdzięczam!!!!! przyjaznym
wspaniałym ludzikom tej strony!!!!!!!!
Szczególne ukłony podziękowania kieruję!!!! do Pampasa, Marinika, Inki21, Caritki, Asiolkowi, Borgii, Klio, Ekkore, kogo nie wymieniłam przepraszam też dziękuję !!!, że zawsze kiedy nie byłam pewna, może wystraszona daną sytuacja - wyciagaliścia do mnie swoja pomocną dłoń!!!!!--Pamietasz Maryniku ile to zabrałam Tobie czasu, aby uzyskac stały nick w chacie pamietasz???
Tak stało się i dzisiaj - wszczęłam alarm!!!!! niepotrzebnie może denerwując Bahusa, a Caritka spokojnie bez nerwów wytłumaczyła mi, pomogła no i uspokoiłam się!!!!!!
Piszę to tu teraz bo myślę,kochani moi wirtualni przyjacie należy Wam się serdeczne podziękowanie za wskazówki za cierpliwość mojej nieudolności w poruszaniu się na tej stronie
A osobom którym sprawiłam przykrość przepraszam!!!!
Życzę ,aby jak najmniej trafiały się przypadki typu kamyxz, która czegoś czasami nie rozumie, denerwuje się krzyczy i Bóg wie jeszcze co!!!!
Życzę miłej współpracy !!!!!życzę ,aby więcej nas przybywało no a przede wszystkim życzę sobie i Wam pogody ducha
Przepraszam za wszystko co złe
wdzięczna kamaxyz
![]()
![]()
![]()
![]()
Konto na WŻ założyłaś dokładnie 28.07.2004
Bahus
Bahusku Tobie Też dziękuje bardzo !!!!kurcze umknęło mi
szczególnie dziękuję Tobie za przepis kociołek z soczewicą
nie wybacze sobie że pominęłam sorry!!!!
niemniej jednak dziękuję też mi dużo pomogłeś
kamaxyz
Ja również przyłanczam się do słów tak pięknie napisanych przez koleżankę Kamaxyz ,w prawdzie ja przyszłam troszkę póżnej od koleżanki ale chciałam sedecznie podziękować wszystkim za miłe przyjecie mnie do swojego grona Zarłoczków!!!
Pragne wszystkim podziękować za szacunek dla mnie z racji mojego kalectwa za pomoc jaka od Was otrzymałam i cierpliwość do mojej osoby, nie zdajecie sobie sprawy ile to dla mnie znaczy, bardzo się cieszę że do Was trawiłam, przypadkowo,jesteście wspaniali!!! zdaje sobie sprawę że czasami za dużo powiem ale myślę że mi wybaczycie? też jestem nerwowa tak jak wiekszość ludzi i próbuję się jakość bronić, jeżeli kogoś uraziłam to gorąco przepraszam!!!
Chciałam szczególnie gorąco podziękować za cierpliwość do mnie i podanie przyjaznej mi dłoni jak jestem czasami w dołku!! Pompasowi Cartice Asiołkowi Tomy Inka21 Borgia Seruś Erin Xyz Baby
Marinik Witek itd...przepraszam jak kogoś pominełam!!!
Życzę miłej współpracy !!!!!aby więcej nas przybywało no a przede wszystkim życzę sobie i Wam pogody ducha, uśmiechu na codzień.
Przepraszam za wszystko co złe, dużo buziaczków
wdzięczna IFASIA!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS. Przepraszam za błedy!!!
Baska - nie ma za co dziekowac. Kazdy aktywny bywalec WZ widzi Twoja zyczliwosc - to i - w miare mozliwosci - jest zyczliwy.
Trwajmy dalej !!!!!!!
kamuś , ifasiu to ja dziękuję że tu jesteście, za wszystko co robicie i za to jak pomoglyście mi w trudnych i dramatycznych dla mnie chwilach w październiku i potem jeszcze, caluski dla moich przyjaciolek -inka21
nic dodać nic ująć - mnie też bardzo dobrze z Wami wszystkimi - nawet nie wyobrazacie sobie jak bardzo dobrze jest mi z Wami , ile radości i miłych chwil spędzę TU z Wami - a jak mam zły dzień z Wami zawsze jest mi wesoło - kiedys wogóle nie umiałam się tu poruszać ,ale znalazłam wśród Was tyle życzliwych osób, pomocnych bezinteresownie np. zając 4 noce ze mna się męczył ,żeby mi pomóc- każdy z Was jest chętny i zawsze w potrzebie służy pomocą - ddziękuję Wam wszystkim- nie bedę wymieniać bo wszyscy jesteście chętni udzielić pomocy w potrzebie , jeszcze raz Wam bardzo serdecznie dziękuję ,że jesteście - a od kiedy jestem tu z Wami (niepamiętam) ale wydaje mi się ,że znam Was od zawsze- jesteście poprostu moimi PRZYJACIÓŁMI i , oby było tak zawsze , jak bardzo będzie mi źle i dobrze - BĄDŹCIE ZE MNĄ - irenka - inka ( jak wolicie)