powiem krotko : Niech żałują ci co nie przyjechali a mogli, bylo fantastycznie , nie spodziewałm się tak miłej atmosfery naszego spotkania. Wszystkim uczestnikom serdecznie dziękuję , tyle na początek wątku, o reszcie napisze nieco później ,bo teraz przeżywam raz jeszcze to spotkanie opowiadając o nim dzieciom, inka21
Już jestem w domku. Inka21 szybka jesteś ;)
Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim, którzy byli na spotkaniu. Jesteście fantastyczni !!! Strasznie się cieszę, że Was poznałam. Bedę polować na każde następne spotkanie. Rany jesteście naprawde kochani.
Wiem, że cieżko spotkać sie całemu WŻ ale takie regionalne spotkania to kapitalna sprawa i organizujcie je u siebie BO NAPRAWDE WARTO!
klio (szkoda, że tak szubciutko się skończyło )
~(*_*)~
Witajcie moje drogie - tak się cieszę ,że Was poznałam , było super - jesteście wspaniałe - teraz tylko czekać do następnego razu ![]()
No tak szczęka mi opadła!!!!!! z żalu !!!!!!!że nie mogłam być z Wami !!!!!
Rozmawiałam z Ineczką 21 kochaną Eweliną i wiecie co powiem krótko: byłam z Wami duszą przesyłałam Wam kochane moją pozytywna energię którą kierowałam do Was między godz 15.30 a 20.00
Jeżeli chodzi o spotkania jestem za!!!!
tylko czy to wypali!!!!
nie wszyscy uczestnicy okazują chęć takiego spotkania - poprostu czasami anonimowo uczestnicy działają na naszej pięknej stronie czego absolutnie nie pochwalam. Tak!!!! Powinne odbywać się takie spotkania, bo w taki sposób mamy pewność w przyszłości z kim piszemy i czy możemy mieć do tej osoby zaufanie, a w razie jeżeli dzieje jej się krzywda!!!!! bronic ją na łamach WŻ
Myslę,że Podlasie z Łodzią spręży się i zorganizujemy takie mini spotkanie
póki co pozdrawiam wszystkich miłych żarłowiczów
kamaxyz![]()
Powiem krudko i na temat,niech żaują Ci co nie byli było super!!!!!!!!!!!!!!!!dziękuję kochane dziewczynki za miłe towarzystwo miłą atmoswerę jesteście KOCHANE, nie wiecie ile mi zrobiłyście radości że mogłam Was zobaczyć i być z Wami,Agulinka jesteś WIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale wam zazdroszcze że sptkaliście się - może kiedyś i ja do was dołącze ja będzie bliżej mojego mięsca zamieszkania
Ciesze się że spotkanie sie udało,prawie byłam z wami sle nie dałam rady .nastepnego razu nie przepuszcze .Pozdrawiam
poczekajcie aż zobaczycie zdjęcia, to wam szczęki opadną hahahahhaha,inka21
A może ktoś napisałby relację ze spotkania i wraz ze zdjęciami zamieścił w dziale artykuły. Mogę nawet stworzyć specjalną grupę np. "relacje ze spotkań WŻ".
Pampasie zdjęcia są ,filmik tez relacja będzie bo tym przypuszczam zajmie się agulina, bądźcie cierpiliwi bo napewno się ta cierpliwośc oplaci. P.S. kurcze a Bahus to gdzie byl ???zapowiedzial się na to spotkanie i nie zjawil się
, więc niech podwojnie żaluje, inka21
Szczerze Wam gratuluje, i zazdroszcze, ze mnie z Wami nie bylo.
Masz racje kamusku- musimy sie tez skrzyknac. sadze, ze generalnie zebrac wieksza grupe to zawsze bedzie trudno, ale wazne, ze pierwszy skuteczny krok zrobiony.
Tak trzymac zarloki.!!!!!!
I czekamy na dluzsza relacje i fotki tez.
| a ze mnie wielkkaaaa trąba bo się spóźniłam.....:( buuuuuuuuuuuuuuuuuu |