Aż dech zaparło-bardzo mi sie podoba-Basia
Aguś --- ależ to mistrzostwo !!!!!!!! Naprawdę bardzo ładnie Ci się udał ten tort !!
Jestem pewna ,że smakować bedzie wybornie !! Gratulacje !!
Pozdrawiam - Elek
cudeńko , poprostu mistrzostwo świata :)) gratuluje talentu :)))))
Piękny tort, mistrzostwo! czy te ozdoby z karmelu robiłas sama czy mozna kupić?
Pokażę ten tort moim Przyjaciółkom... całe szczęście wszystkie już zamężne... nie dorastamy Ci do pięt;)))))))) gratulacje, jestem autentycznie pod wrażeniem.
Dziękuję bardzo!!!Strasznie mi miło-że się podoba.
Dana-ozdoby robiłam sama-ale są one z ciasta ptysiowego-tak jak łabędzie.Wyciskałam je przez papierową tutkę(z papieru do pieczenia) z maleńkim otworkiem na końcu.Pieką się b.szybko-trzeba uważać.Pomysł podpatrzyłam na cin-cinie u użytkowniczki Elka -za co
Sliczny tort! juz mi slinka leci ! mniam mniam ! :))
rewelacja z pewnoscia sciagne od ciebie te ptysiowe pzdoby bo wygladaja superowo tort 1 klasa, gratulacje
Normalnie zaniemówiłam z wrażenia,przecież to istne cudo.
Tort piekny , jak z bajki ... Gratuluje wspanialej reki ...
Czy takie zdolnosci to wrodzone czy moze przeszlas dobra szkole ? Pozdrawiam monika
i ja jestem pod ogromnym wrazeniem!!! Tort na pewno zrobil furore!! Gratuluje ci!Pozdrawiam Kasia
Dla mnie ten tort to cudo ! Jestem pod wrażeniem Twojego talentu :)))))
Dziękuję dziękuję dziękuję!!!
Ach jak miło-i cieszę się z tylu ciepłych opini!
Moniu-nie jestem cukiernikiem,nie mam żadnego doświadczenia cukierniczego -ot tylko tak-z zamiłowania i w domku;)))
-nawet naklęłam się na ten tort-bo okazało się ,że deska do lodówki nie wchodzi!-a tu tak goraco!
Przycinałam tekturę i modliłam się za każdym razem gdy wyciagałam go z lodówki -żeby nie skończył na podłodze.
Mam nadzieję ,że będzie gościom smakował......
Jeszcze raz -dla Was!
No to jeszcze bardziej jestem pod wrazeniem ... Twoje rece to prawdziwy skarb . Zycze dalszych wspanialych tortow i wielu zamowien ...monika
Woooow! Przepiekny!!! Aż chciałoby się jeszcze raz za mąż wychodzić by mieć takie cudeńko!!! Szczerze podziwiam!!!
Sweetya, Kochana, to jest przecudko !!!!!!!!!
Sweetya, ale cudny....toż to przwdziwe dzieło sztuki, jestes mistrzem cukiernictwa- GRATULUJĘ pomysłu i zdolności - ata
Tort jest przepiękny, szkoda, że mieszkamy daleko od siebie bo chętnie bym wzięła u Ciebie parę lekcji dekorowania. Gratuluję !!!
Koniecznie wstaw ten przepis - tort PRZECUDNY- wielkie brawa!!!!! Pozdrawiam!
Wstaw koniecznie przepis w całości. Napewno wielu z nas skorzysta.
Piękny, naprawdę, zapiera dech, 1000 razy ładniejszy niż te, które widziałam robione przez fachowców- cukierników. Śliczny!!
Az mi oczy o monitor stuknely !!!!! Cos pieknego Sweetya przepis, jak przepis ale jakby sie tak dalo instrukcje manualna jak robic te dekoracje - najlepiej taki filmik krotkometrazowy....:)) a daj sobie spokoj i tak by mi nic z tego nie wyszlo :))) Gratuluje jestes nie do podrobienia - a moze minelas sie z powolaniem ???
Nie jest jeszcze zapozno ......pozdrawiam maryla
Aga ja tam nie będę się powtarzać!!! Napisałam w komentarzach że to arcydzieło ale ja jeszcze z innej beczki - to że masz talent kulinarny to Wszyscy wiemy ale to że masz talent do malowania-szkicowania to nie wszyscy wiedzą. Pochwal się jeszcze raz swoimi szkicami, pamiętam ten wątek ale nie moge go znaleźć.
Jak wrócisz z wesela to napisz nam jak doznania kulinarne po konsumpcji tego tortu, chociaż ja bym tam nie dała do jedzenia (zamrozić i pokazywać tylko to cudeńko).
Danusiu tutaj są szkice Sweety : http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=35935&post=35935&offset=60
Pozdrawiam - Elek
Sweetya,Ty to masz talent dziewczyno!!!Dobrze,że to nie ja jestem tą panną młodą dla której piekłaś tort bo pewnie nie pozwoliłabym go pokroić-najzwyczajniej w świecie byłoby mi go szkoda jeść.Jest tak doskonały,że po prostu brak słów!!!Ja pozostane przy podziwianiu bo choć mam ponoć talent do gotowania to nawet nie będę próbowała zrobić tego tortu-i tak mi nie wyjdzie nawet w połowie tak piękny....chyle czoło i pozdrawiam.Monika.
Powiem krótko -CUDNY:) Gratulacje!!!
Gdybym to ja dostała taki tort, to z pewnością miałabym opory aby go zjeść. Szkoda takie arcydzieło umieszczać w żołądku, powinno się tylko podziwiać i cieszyć oczy. No tak, wiadomo kto tort robił - masz kochana talent, który nam już nie pierwszy raz ujawniasz. Pozdrawiam serdecznie. Joking.
och, piekny! uwazam ze powinnas sie zawodowo zajmowac robieniem tortow weselnych!!
myyyyy napewno Przepyszny a i oko cieszy.Arcydzielo!!!! Brawoooo
Sweetya-jak zwykle arcydzieło -moje gratulacje
CUDO!! Tylko narazie tyle zdołałam wymówić.
Ty zdolna bestia jestees, ja tez chce torty umiec robic i chce miec torta :):):)
Toż to cudo prawdziwe - ja osobiście jeszcze nigdy żadnego tortu nie "uczyniłam" - tym bardziej podziwiam tych co potrafią!!!!!
Dopiero dziś zobaczyłam Twój tort i cóż powiedzieć - naprawdę piękny. Widziałam różne torty pieczone przez rasowych cukierników, ale ten ma w sobie jakąś "świeżość". Szczerze gratuluję.
Niesamowity, niejedna cukiernia powinna pozazdrościć, ja też zazdroszczę takiego talentu. REWELACJA, ach po prostu brak słów aby opisać jakie ten tort zrobił na mnie wrażenie, sama bym taki chciała na mój ślub, ale niesttey drugi raz za mąż się nie wybieram :P
Gapię się w niego i gapię. Klawiatura już cała zaśliniona.
Jednym słowem:
PRZEŚLICZNY!
SUPER POMYSŁ!
Dekoracje PRZECUDNE!
Napisz kiedy znów podobne cudo będziesz robiła.
Na skrzydłach zjawie sie w Twojej kuchni.
A może ustalisz stawkę za naukę?
To wpłacę na konto WZ.
Zdjęcie sobie wkopiowałam do swoich dokumentów.
Może ciut podobny uda mi się zrobić w grudniu na 5 rocznicę ślubu córki?
W nagrodę Tobie mogę tylko
ABA
Dziękuję Wszystkim za ciepłe słowa!
Basiu-jestes kochana! Co prawda nie planuję narazie kolejnego wielkiego wypieku,ale kto wie;))))
A torcik napewno Ci się uda-nie jest z nim wcale tyle kłopotów jak by się zdawało
już myslałam, że bedę miała powód do odwiedzenia Warszawy
i nauczenia się robić tak piękne dekoracje z masy.
no trudno i tak Ciebie Sweetyo sciskam serdecznie i slę casłuski.
ABA
Basiu droga jeśli planowałaś wypad do W-wy to oczywiście jeszcze wszystko jest możliwe!
DZIELO SZTUKI- kulinarnej, manualnej i estetycznej!