No nieeeeeee !!!!! Jakbym miala male dzieci to na pewno to zdjecie staloby przy cukierniczce.....
Musze pisac delikatnie zebym nie zostala zbanowana......ale to niesamowite twoch idiotow z roznych stron swiata. A nawiasem mowiac to ile Kaczor ma wzrostu??? bo nasz tez nie jest przerosniety....
Jak pisała Joanna Chmielewska - jest wzrostu siedzącego psa :))))
No, bez takich porównań. Pies jest przyjacielem człowieka ... obojętnie jakiego by nie był wzrostu.
Dla porównania lepiej użyć określenia: mniej więcej połowę wzrostu osła lub ... prawie tyle co cap.
Pozdrawiam
Janek
Mój mąż jest jak sam mówi "wzrostu prezydenckiego".Oburza się bardzo,gdy w sklepie nie ma jego rozmiaru,uważa to za brak szacunku dla władzy....
Najlepsze jest to,że większość sprzedawców nie wie jak sie zachować.
Basiu, ja przy moim tez powinnam chodzic "rowem i bez obcasow" ale moj jeszcze troche czlowieka przypomina .....a ten to jak zdeptany "czewik"
Marylko - kiedyś , gdzieś pisałaś że nie wiesz jak wygląda nasza Pani Prezydentowa .
Przypuszczam ,ze teraz już napewno wiesz ale ja podsyłam Tobie linki z naszą Pierwszą Damą :
http://gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?kat=24217&gid=8100956&ticaid=13e4b
http://pl.wikipedia.org/wiki/Maria_Kaczy%C5%84ska
Elek, dziekuje, bo faktycznie nie mialam wczesniej przyjemnosci....i powiem krotko: kobitka jest chyba podobna do Matki Boskiej .....bo jak sie tylko pierwsze zdjecie otworzylo to z moich ust wydobylo sie: " Loooo Moja Matko Boska......"
Moj maz tez jest niski.Mimo to chodze na obcasach i wcale sie tego nie wstydze,wzrost i uroda nie sa dla mnie najwzniejsze, wazne co czlowiek soba reprezentuje.Co do pani prezydentowej, moze nie wyglada jak Jolanta Kwasniewska, i nie jje bezy widelczykiem.Zna biegle 4 jezyki i jest zwyczajna kobieta, a nie wymalowana dama. Dzis Marylko dalas czadu jak Szymek Majeski:-))
Kasiu, nie wiem kto to Szymek Majeski ale niech Mu na zdrowie bedzie !!! co do tych dwoch panow to mysle, ze mniejsze znaczenie ma ich wyglad niz to co soba jako politycy reprezentuja i dlatego moj stosunek jest taki a nie inny.
Wzrost mezczyzny nigdy nie mial dla mnie znaczenia (tamto stwierdzenie bylo zartobliwe - widocznie tak nie wyszlo) a fakt, ze nie chodze w butach na obcasie wynika bardziej z zamilowania do wygody (to przychodzi z wiekiem) niz niskiego wzrostu meza.
Pozdrawiam serdecznie - maryla :))
Wiem Marylko, jesli byliby dobrymi politykami, napewno mniejsze zainteresowanie bylo by ich wygladem.Cale szczescie ze ja sie nie jestem i nie bede politykiem hehehe, oj mieli by sie do czego czepiac hihiihi.
Co do Szymka pewnie ze niech mu na zdrowie i kazdemu z nas:-). To taki "nabijacz" ma swoj show i tam sobie parodiuje kogo sie da.
Kasiu, zgadzam się Tobą, wzrost i uroda nie mają nic do rzeczy.
Pani Kaczyńska jest kobietą z klasą, mimo, że nie opowiada w TVN o swoich torebkach i jedzeniu bezy.
Dodam, że za te bzdety, które opowiada dostaje grubą kasę.
Żenada z akcentem na "a" z francuskiego.
Kasiu, co innego zadbana, a co innego wymalowana i w porządnej sukni, czy garsonce. Nie jwst ważne co sie lubi ale zajmowane stanowisko ;Żonay prezydenta kraju , zobowiazuje do dyplomwcji, a wiec i etykiety. Zawartość wnętrza głowy jest ważna ale i zewnętrzna "zawartość" nie mniej. Wstyd przynosi ta kobieta Polkom, które poniekąd reprezentuje na forum światowym, a już szczytem, braku zachowania żony dyplomaty(!!!) jest pod kamery okiem ustawianie(!) męża prezydenta przez pociąganie go za rekaw(!!!) i wskazywanie gdzie ma stanąć, a takie zdarzenie miało miejsce już kilka razy, to nie kuchnia w domu gdzie można męża, nawet prezydenta, ustawiać.
Pozdrawiam
Janek
Wstyd przynosi Polakom...ciekawe w takim razie czy nie było wstydem publiczne upicie się naszego ex w Charkowie i nieczyste interesy naszej pani ex prezydentowej.
Twój przykład wstydu - hm... wstyd mi za ten przykład.
Piegusku, zdaje się, że mówisz o czymś co nie zostało udowodnione i ...to nie jest fair. Jeśli mamy wracać do historii to krzuyżacy mordowali w imię Matki Boskiej i Chrystusa. Mowimy o dniu DZISIEJSZYM a na historię..nie nam osądzać na podstawie plotek prasowych i pomówień nieudowodnionych.
Wybacz ale Twoja argumentacja jest bardzo" dziecinna". A dzisiejsze zachowania kaczorów pochwalasz...jak widzę...
Nie krytykujmy tych co nie siedzą na stołku ale tym którzy są u władzy patrzmy na ręce i krytykujmy ich za chamstwo, kołtunerię i prywatę.
Pozdrawiam
Janek
P.S.
Napisałem, że wstyd przynosi Polkom ...jako kobieta, swoim niedbałym wyglądem, nie zniekształcaj i nie przekręcaj mojej wypowiedzi. Polka i Polak to nie jest to samo, w tym przypadku.
J.
żałuję że moje dzieciaki wyrosły ze straszenia
Wzrost wzrostem, nikt natomiast nie zwrócił uwagi na uśmiech Pana Prezydenta. Po trojce jest pustka. Co na to dentyści?
Co do tych zdjęć naszego prezydenta i jego " ładniejszej :)) połówki " to ujmę to cytatem którym mój znajomy ich określił " Wieś tańczy i śpiewa " - oczywiśćie nie urażając nikogo :))
Nie żartuj, nigdy kaczek nie widziałaś ... no może nie, bo te prawdziwe nie mają tak obleśno-faszywie wykrzywionego dzioba.
A za co miałabyś być zbanowana. Rozumiem gdybyś powiedzała, że to zdjecie dwóch kupek...czegoś tam, no to rolnicy mogliby Ci chcieć przyłożyć w d... ale nie ban za "coś takiego".
Pozdrawiam
Janek
Dyskusja poniżej mojego poziomu, wybacz.
Wstydziłabym się napisać takie słowa na forum nawet o kimś, kogo bardzo nie lubię i nie szanuję.
To świadczy o kulturze.
Poezja jakoś nie spowodowała u Ciebie złagodzenia obyczajów. A powinna..
Więc nie dyskutuj.
Zdaje się, że za bardzo się upolityczniłaś zamiast być obiektywną. Uważasz, że panowie Kaczyńscy, pan Lepoper, panowie Giertychowie i inni rządzący teraz to są święte krowy, nietykalni. A może uważasz, że w Watykanie siedzą antychryści bo ośmielili się nareszcie skrytykować pana (nie nazwę go księdzem bo nie postepuje jak ksiądz i nie zasługuje nato miano)Rydzyka., podczas gdy nasi pożal się Boże posłowie zamiast zajmować się tym co do nich należy, żądali by pan Kaczyński przeprosił Rydzyka. CIEMNOGRÓD ...jak powiedział bosonogi dziennikarz W.Cejrowski waląc kubkiem w stół. Tak, stajemy się CIEMNOGRODEM !!!
To Ci odpowiada, nie tykać świętych krów, niech dalej ubliżają kobietom-pielęgniarkom, bezdomnym ...zastanów się. Nie należę do żadnej bandy, które teraz nazywają się partiami prawicy czy lewicy, czy centrum i czort wie jak jeszcze, bo Pan Bóg już chyba odwrócił wzrok od Polski i naszej kołtuneri.
Niestety, takie posty jak Twój wręcz zachęcają, zmuszają do pisania właśnie o naszych polytykach, może podobnie Tobie myślący w końcu otworzą oczy na marazm i obłudę kół rządzących. Może zrozumieją, że co innego Kościół i wiara, a co innego rząd i ośmieszanie Polski w świecie.
Wystarczy, że mamy opinię: złodziei, pijaków i wiecznych męczenników oraz malkontentów ...
Może mam pisać pod czyjeś dyktando, panów Jankowskiego i Rydzyka może nawoływać jak oni do krucjaty przeciwko innym narodowościom.
Co do poezji, zdaje się, że masz mylne pojęcie o poezji( jestem niegrzeczny może ale zarzut jest też małogrzecznie sformułowany ...są różne gatunki.
Nie odsyłam do encyklopedii bo znów i tak chórem zostanę okrzyczany jako wymądrzacz na WŻ.
Pozdrawiam i życzę dobrego zdrowia i samopoczucia pod rządami obecnych wszechmądrych władców Kaczyńskich i całej reszty karierowiczów z koalicji.
Nie oceniaj mojej kultury, jak i ja nie oceniam Twojej, ja myślę co piszę i piszę co myślę, a i pisząc ... też myślę. Nie podlegam emocjom chwili
Janek
No comment bo za inteligentnie Janek napisał. Go Janek :)))
Bezinteligencia nie da się bardziej inteligentnie opisać.