postanowilem po dlugich pertraktacjach z iza ze bede wstanie ugotowac dla ciebie i twojej rodzinki (nie mowie o 20 osobach), ale jakies 5-6 to bedzie :) !!!
warunek jest ze to bedzie w EU poniewaz moge kupic tanie bilety a do USA lub japonii to za dorgo (lucky - mozesz ty przyjechac do mie po drodze do polski).
warunek jest taki ze ja polece a ty lub wy przetransportujecie mnie do waszego domku i dacie spanie i kawalek wody aby sie umyc a ja wam bede gotowac :). nawet wymyje naczynia :).
mysle ze plan byl by do zrealizowania ze wgledu na moja prace w restauracjii na termian nie blizszy niz listopad - grudzien, ale to musimy dogadac i to napewno nie moze byc weekend.
proponuje zrobienie aukcjii ile kto da -- cala suma bedzie na WZ. - wystarczy wyslac maila (confidential) do mnie z suma jaka by sie bylo wstanie zaplacic.
ja bede informowac tylko bahusa na temat kwoty proponowanej!!!!!
co do dokladnych dat dogadam sie z z osoba ktora da najwiecej......
moj mail to : bodekgrzech@o2.pl
pozdrawiam i do dziela !!!!!!!!
ps: miauaka do islandii nie lece --- wole tobie i piotrkowi u elek-a ugotowac !!!!!!!!!!!!!!!
Najbardziej kuszące jest to zmywanie ![]()
A pomysł całkiem fajny, kto chętny?
jak narazie to nie ma chetnych :( a przecierz mozna by sie poznac zjesc i co nieco wypic :) ale ja poczekam :)
a tu podaje link ze takie miejsce mialo przyjemne zakonczenie --- http://wielkiezarcie.com/przepis21974.html
siup link na niebiesko : http://wielkiezarcie.com/przepis21974.html
Bodek ,śledzę ten Twój wątek -ale jak Ty do mnie trafisz to ja Ci ugotuję :P Ty najwyzej pozmywasz :))))))))
Pozdrawiam - Elek
Bodek my bardzo chętnie raz jeszcze Cię ugościmy.Ale jest warunek; chociaz raz we własnej kuchni to ja będę mogła ugotować dla Ciebie i Izy.Przyjeżdzajcie !!!
Bodek, a moze ludzi przeraza to zdjecie, ktore zamiesciles z ostatniej wypray do Polski, gdzie mieszasz jedzonko kijem (hahahhaha), ja bylabym chetna, ale sie nie wychylam, bo i tak napisales, ze od Stanow nie lecisz....ale mimo to mam pytanie, jak rozwiazujesz sprawe zmywania jesli ktos ma zmywarke???? czy traktujesz to jako dobry omen i pomijasz zmywanie??? czy tez jestes ambitny i bedziesz to robil recznie???? Punkty za pomysl dostajesz anyway....:))
jak to bedzie impreza na 10 osob i jest zmywarka to wiem zepani domu mi nie pozwoli myc recznie -- ale tak to wole recznie jesli mozna ????
n oi widze ze chetnych tylu ze hej:):):):) szkoda |:( jakos chcem pomoc.............
pozdrawiam
hej Bodek nie przejmuj sie moze Cie jeszcze dorwe - w przyplywie kasy hihi
tylko w tym problem ze nikt nie nche mnie poznac i co najwazniejsze do kuchni wposcic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(
uwaga Uwaga UWAGA !!!!!!!!!
wszem i wobec oznajmiam iż kuchni Bodkowej próbowałam i nie tylko przeżyłam ale również nie chorowałam a co najważniesze wciągnęłam jak mały odkurzacz bo ..... dobre było no :):):) więc spokojnie tego delikwenta można zaprosić , nie otruje, nie podtruje, nie zaszkodzi a tylko podtuczy :):):)
Jak na allegro - polecam użytkownika Bodek :):):):)
Bodek :*
hi Bodek to by juz bylo cala przyjemnoscia z tej sprawy. Tylko kuchnie trzeba posprzatac
widze ze nie ma chetnych!!!!!!!!!!!!!!!!
proponuje wpisywanie sumy pod tym wpisem ---- CENA wywolawcza 70 zlotych --- suma proponowana nie moze byc nizsza niz 5 zlotyszy -- musimy uzbierac. a jak ktos ma watpliwosci jak ja wygladam czy cus to zapraszam do ustawien moich i tam sa linki na forum............... pozdrawiam
Bodek podziwiam Twój zapał i pomysłowość a serce masz wielkie, że z pracnych dochodów łożysz na żarełko.
Podziwam,
Masaryk i jego tyka
Bodek będę w Coventry od 4 lipca może się zgadamy obiad dla 5 osób ? No i co jak Ci spoko ta ja ugadam mego bracholka na bibke?
no to jest 2 godzinki ode mnie
mozna sie dogadac :)
ps mam wolne srody -- czyli moze 11??
kurcze szkoda ale ja 11 to wracam do Wrocka
jedyne co moge to przyjechac tak na godzine 19 do was na 8 lipca i zostane na noc do 9 -- ugotuje i wieczorem lub jak wolicie w poniedzialek na obiad -- musze wrocic na poniedzialek wieczor -- i poza tym mam zamowienia do zrobienia... wiec nie ma problemu -- temat obgadany z iza i mam wolne :) wiec do dziela !!!!
potrzebuje kod pocztowy miejsca gdzie mam dojechac :)
Bodek napisałam do mojego brata eska i jeszcze cały link do naszego watku wrzucilam na gadu .Jesli tylko sie zgodzi (bo to przeciez nie m.ój dom )dogadamy sie dalej .Pozdarawiam edyta
widze ze tylko jedna osoba chetna !!! z tylu forumowiczow??? cos mnie tu nie pasuje!! moze mnie nie lubia lub tego co pisze -- co na jedno wychodzi :) prosze o wypowiedzi -- pozdrawiam..............
Bodek -nie pitol !!! Osobiscie lubie i Ciebie i to co piszesz. Tyle, ze nie szykuje mi sie zadna impreza a juz na pewno nie taka, zeby Mistrza Kuchni z tak daleka ciagnac.
Pozdrawiam.
Pogielo Cie czy co????? Oczywiscie, ze Cie lubimy, bo niby jak mozna Ciebie nie lubic ???? - wytlumacz prosze :))
Po prostu jak napisal Marinik nic sie nikomu prawdopodobnie nie szykuje.....no i wybrales akurat gotowanie, z wiadomych wzgledow, ale na stronce gotujacej to akurat nie jest zbyt poszukiwane....moze wymysl, ze bedzeisz robil masaze ......tylko co Iza na to ????
Pozdrawiam i przestan plesc od rzeczy, bo wtedy dopiero naprawde Cie "znielubimy" - czy takie slowo wogole istnieje ???? hahahhhaha
Bodek... bo to dość niecodzienna propozycja... lecieć z drugiego końca Europy, żeby ugotować komuś kolację...
Propozycja jest niezwykle kusząca... natomiast nie potrafię odpowiedzieć sobie na pytanie, jaka powinna być stawka za taki występ. Te, które przychodzą mi do głowy, są raczej poza możliwościami mojego obecnego budżetu... :((((... a te, które mogłabym zaproponować wydają mi się nieodpowiednie...
Jesteś miłym facetem, którego rozmach życiowy i energię można tylko podziwiać :)))))) i tyle....
Oj,Bodek,Bodek- ale ty masz pomysły.Wszyscy Ciebie lubią,bo jak tu nie lubić takiego gościa jak Ty..Tyle dobrego zrobiłeś dla ratowania tej strony.Wielkie Brawa dla Ciebie Bodek
Usmiechnij sie!!!!! .
Wątek fajny,tylko kogo stać na takiego świetnego kucharza?????.Moze jak wygram w totka- to dam znać i zrobimy Wielką WŻ imprezę.Serdecznie podrawiam
Bodek ja bym była skłonna Ciebie zaprosić na smaczne gotowanie. Mam imprezke w grudniu- Barbórka.
Niestety zaznaczyłeś, że nie może być w weekend. My takie imprezki robimy zawsze w niedziele, jezeli chodzi o imieniny.
Na przyjeciu będzie ok 20 osób. W tym roku wypada 2.12. o godz. 10:00. Co Ty na to?
Z drugiej strony myślę, że do tej pory uzbieramy na serwer i nie będzie już potrzebna cała ta akcja.
ściskam Waszą sercowatość
ABA
Basiu, przepraszam, ze sie wtracam, ale mozesz to zrobic tak jak ja.....jade do Polski w przyszlym roku ale place za noclegi juz teraz .....a moze sie Bodek zgodzi i bedziesz miala super imprezke :)))
Chyba zrobię odwrotnie, wpadnę do Bodka na piwo, a co mi tam, te parę kilometrów. Bodek co Ty na to? Przeprowadzę z Tobą wywiad, napiszę Ci wierszyk, obejrzę okolice. Miauka mówiła, że nie otrujesz jedzonkiem, więc.....
I to sie wlasnie nazywa "myslenie konstruktywne" :))))) Brawo Lajanie !!!!!
Nooo nooo jak to co ???? Smakosiu...... Hmmm moze Lajan wystawi nam rachunek za opublikowanie wywiadu ????? w koncu za takie wywiady sie placi ????
No nie ???? :)))) Lajan !!! do tablicy i odpowiadaj na pytanie Smakosi .....mnie tez uszy rosna :))
No tak, Bodek to wkońcu nie byle kto! Człowiek zdolny, światowy, nagrody zbiera, wywiadów udziela... Myślę, że Lajan nie chce tylko sobie pourlopować?
No wiecie co?!!! Urlopować? Urlop to ja mam już 18 lat. Polecę do niego / o ile się zgodzi/ popracować, tzn, przeprowadzę szeroki wywiad, zrobię szczegółowy reportaż a to wszystko dla dobra WŻ.Może przez dwa ,trzy dni się mu tam nie znudzę hahahahahaha. Czekam aż wróci z kraju bo widzę już tą jego zaskoczoną minę hahahahahaha
Lajan Ty nie trac czasu czekajac na mine tylko zacznij sie pakowac .....lepiej na tym wyjdziesz :))
Maryla, Ty nie nalegaj bo ulegnę i wpadnę do Ciebie na wieczorną kawę.
Wlasnie tak myslalam, ze jak juz nabierzesz rozpedu to kto wie??? Nowy York nie jest az tak daleko :))
Hm... a ja naiwna myślałam, że Ty chcesz sposobem Marylki zasilić konto "WŻ".
kiedy masz tylko ochote to zagladaj :) pamietaj ze w srody mam wolne wiec moge cie zabrac na przejazdzke po okolicy :)
moge ale w poniedzialek -- ale temat porusze z szefowa... zobaczymy co sie uda :D