Lajan to dlaczego sam nie zlikwidujesz konta tylko znowu siejesz zamęt?
Widzę, ze czas już zacząć drukować przepisy.... Zaobserwowano tendencję zwyżkową obrażania, wypisywania, zamykania, odchodzenia, zabierania przpisów itp, itd.... a mieli być poważni ludzie....
Te same przepisy, lub podobne - jak ze zdziwieniem stwierdziłam - wraz z właścicielami można spotkać./ lub niedługo się pokażą/ na innej dość popularnej stronie o gotowaniu, więc może szkoda tuszu ?Zabawki się zabiera z piaskownicy, ale przenosi się do innego miejsca, bo jak ktoś zauważył "lojalnościówki" nikt nie podpisywał. No cóż...
P.S. Z góry przepraszam za te słowa, ale jestem w lekkim szoku - wbrew pozorom nie z powodu odejścia kilku osób ze "starej obsady"WŻ !
Hmmmm, masz rację, ale stwierdzenie "stara obsada"? Normalnie poczułam się zgrzybiała hihihi.
Wydaje mi się,że nie jest to domeną tylko tych zasiedziałych już. Poza tym, ten kto czuje się związany ze stroną i ludźmi, którzy ją tworzą nie odejdzie.
Beo, Ty zgrzybiała ? Figle, figle - jak zacieszała Pani Jowialska !
hmmmmm.....to chyba tak bardzo zgrzybieliscie, ze ignorujecie nowicjuszy....i faktycznie....ta piaskownica troche ciasna.....
a....tam w innym watku o piaskownicy bylo...wiec nawiazalam, no niby zeby sobie zmienic, jak ktos chce...
Jeśli wydaje Ci się serio mała, to popracuj razem z innymi nad rozbudową. Niech każdy coś dorzuci od siebie / nie piszę tu o kasie, chciałabym być dobrze zrozumiana / a nasza piaskownica może być Superpiaskownicą. To zależy od nas samych !
Z tego co wiadomo jawnie i bez żadnego motania..
całe mnóstwo użytkowników ma swoje przepisy na innych stronach, niekoniecznie na tej bardzo niby popularnej..
nawet właściciele strony,to zakazane chyba nie jest..?
Ale fakt, że nieładnie zabierać wszystkie zabawki z minuty na minutę!
Jeszcze bardziej zszokowana nonka!
no bo co nie wejdę w inny wątek..toż to szok..)
TY się tak nie szokuj Iwonko , usmiechnij się i tak niczego nie zmienimy
Nonko, nie stwierdziłam,ze z motaniem. Być może trochę "poszerzyłaś" moje słowa. A zaskoczona byłam, bo niedawno J. załozył wątek w którym proponował piwo, jeśli ktoś znajdzie Jego samego i jego przepisy na innym forum kulinarnym/ watek ze stycznia?/.Dawał do zrozumienia, ze nie zgadza się z nielojalnością niektórych użytkowników WŻ. Ja jestem uzytkownikiem dość krótko, ale szybko zorientowałam się ,że jest On jedną z popularniejszych osób na WŻ, więc ze zdumieniem zajrzałam na podany przez kogoś w innym wątku adres profilu i...zdębiałam.
Napisałam też, ze lojalnościówki nikt nie podpisywał i ma prawo do wrzucania swoich przepisów ile się da i gdzie się da, ale...No właśnie : tyle się tu mówi o przyjaźniach , zlotach, staraniach na rzecz profilu/ przejrzałam nawet najstarsze wątki/ i nagle "olewa " się ten ukochany profil i poświęca się długie godziny na produkowanie się na innych. Mało tego...przepraszam ! Przepraszam z góry za to co napiszę , bo mogę być posadzona o różne niecne sprawki ! Mało tego, tu karczemne awantury / przeleć Nonko watki choćby od I "2009/ a tam...propozycje zabaw itp. Więc nie byłabyś zaszokowana ? Ja jestem.
Nonko, być może źle dobrałam słowa, być może nie do końca umiem przedstawić o co mi chodzi, ale czuję niesmak. Nie wiem dlaczego, ale czuję ! Jeszcze jedna sprawa...dlaczego wiele osób - tak, jak Ty w mojej wypowiedzi - doszukuje się także czegoś innego, czegoś, czego ta wypowiedź nie zawierała ?Pozdrawiam
"Z tego co wiadomo jawnie i bez żadnego motania..." - Nonko, może dla Ciebie jawnie, bo jak ktoś wspomniał o tym na forum , poleciały niewybredne wyzwiska i dopiero afera się rozpętała....
Nostro moja droga!
nie mam Ci absolutnie ni do zrzucenia i rozumiem co napisałaś..
jawnie..wiadomo o co chodzi..
natomiast ..bez motania..hmm wiesz było kilka odsób na foum zalogowanych pod jednym nick-iem swego czsu..
i to było jako takie motanie..
A ja wogóle nie mam ochoty roztrząsać tej afery-nie afery.. w każdym wątku.
Może nich powstanie jeden zwyczjny pt" Janek i Lajan" i już,przynajmniej wszystko będzie w jednym miejscu!
Tymczasem pozdrawiam Cię serdecznie a teraz idę już spać,bo rano jadę do Poznania,pojeździć sobie tramwajem ..hehe
Nostro , nie wazne czy jestes krotko ,czy dlugo ! ale odbieram Cie jako osobe szczera i o dziwo masz racje prawie w kazdej kwesti
Kiedys jak rozyczka sie nadasala i chciala odejsc z W-zetu ,sama jej radzilam zeby zabrala przepisy (w chwilach silnych emocjii )ale po przemysleniu zadalam sobie pytanie niby dlaczego ? duzo osob korzysta z jej przepisow ,wiec nie ladnie by to wygladalo . Nie wiem co napadlo Lajana ze tak postapil i odszedl ,zabral swoje przepisy . Nikt go nie obrazal , teraz czytajac to wszystko posklejalam to do kupy ! specjalnie zalozyl watek ,Tak szybko zapominamy , zeby miec pretekst ;(( No coz ,panowie widocznie nie moga zyc bez siebie .Kazdy kiedys przejdzie na emeryture .Reasumujac ,strona wz jest tak ciekawa strona ,ma tylu fajnych uzytkownikow i bardzo ciekawe przepisy , ze jedna osoba mniej juz nie zrobi roznicy ! na jej miejsce przyjda nowi ;) ja sama osobiscie polecam te strone ,moim znajomym i rodzinie .Zycze tobie Nostro ,sobie i wszystkim uzytkownikom ,duzo radosci z tej strony .Pozdrawiam
A czy Ciebie pogieło???????????????Wracaj mi tu i to już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co to za obrażanie się? Ja już nic nie rozumiem
To ja do Was też dołączam. Nie wiem co się tu wyrabia..
Przecież to proste:)) Jedni bawią się w wojnę, inni w podchody, jeszcze inni uprawiają biegi przełajowe. Co kto lubi:)) Może to przesilenie wiosenne, kto wie?
Użytkownik Zbyh 1 napisał w wiadomości:
> Przecież to proste:)) Jedni bawią się w wojnę, inni w podchody, jeszcze
> inni uprawiają biegi przełajowe. Co kto lubi:)) Może to przesilenie wiosenne,
> kto wie?
To nie przesilenie wiosenne....to ta dluga zima i malo slonca ludziom w glowach przewraca:)))))
w dupach się poprzewracało, nie w głowach....
Lajan, a Tobie co się porobiło
.
Skąd taka decyzja? Muszę prześledzić wątki, bo nie wiem o co w tu chodzi!!
"jestem zmęczony swarami jakie są na WŻ. Chcę po prostu odpocząć" - a może lepiej byłoby wziąć sobie urlop od WŻ-tu tak jak niektórzy czasem to robią? po prostu nie wchodzić a stronę WŻ (nawet po cichu poczytać wątki) - tak też można odpocząć. Też jestem tutaj prawie 5 lat i wiele rzeczy i osób pamiętam, których od dawna nie ma a bardzo je lubiłam, ale nie udzielam się na forum, co nie znaczy że nie jestem stałym bywalcem. Jak jest jakaś burza - to omijam przez jakiś czas. Ktoś może powiedzieć, że to wygoda - być może, ale życie jest tak krótkie, że szkoda mi go już na kłótnie i przepychanki. Bardzo lubię Janka i Ciebie - Lajanie - oczywiście wirtualnie, bo nie mieliśmy okazji się spotkać - i będzie Was tu brakować.
Pozdrawiam Was Alina
Lajanie, może zamieścisz cały wierszyk? Jak to leciało...zaraz, niech zajrzę na inny portal...
Zganić serwis? Żadna to sztuka,
wystarczy tylko ktoś, kto zwady szuka.
Lecz wentyl emocji tutaj być musi,
bo może być ktoś, kto na to się skusi.
Oczywiście, rzeczowo niech opisuje,
nerwów smakoszom przy okazji nie psuje.
Najlepiej, niech przedtem do stu policzy
i tym sposobem charakter poćwiczy.
Zanim emocjom ponieść się damy,
zastanówmy się a potem luz mamy.
I jeszcze rada, nim odpowiedź komuś damy,
bardzo dokładnie jego wypowiedź czytamy.
Taki poeta się tak powtarza ? Wstyd ! Po co tak kręcisz, po co zafałszowujesz obraz rzeczywistości. Byłeś zmęczony swarami ? To dlaczego poszedłeś tam, gdzie jest główne źródło tych swarów ? Daj już spokój, póki niektórzy maja jeszcze odrobinę szacunku i dobrej pamięci o Tobie ! Chciałeś się przenieść już dużo wcześniej - tam jest data, kiedy się "wpisałeś" na listę - trzeba było to zrobić a nie mieszać ludziom w głowach ! Nikt przecież nikomu nie zabroni korzystania z innych stron internetowych ! Po co to wszystko? Fuj, fuj, fuj...
Pola Twoja znajomość naszych użytkowników jest zdumiewająca, nie powiem żebym była pełna podziwu....
Jest zdumiewająca ? Przeceniasz mnie trochę. Zadałam sobie nieco trudu i tyle.A do tego nie znoszę "mydlenia oczu"
Może masz racje Lajanie , żeby odpocząć, przychodzi taki czas , że ma się wszystkiego dość, mam nadzieję, że jak odpoczniesz to wrócisz, nie przejmuj się niektórymi wypowiedziami, są ludzie życzliwi i nieżyczliwi, jesteś tak długo na wż, że poznałeś i tych życzliwych i drugich również, życzę miłego odpoczynku i czekam na Twój powrót.
Lajan mam nadzieję że Twój urlop będzie krótki. Brakuje Ciebie w kawiarence i na forum.