Witam wszystkich!
Wg mnie w wielkim żarciu, powinna być lepsza wyszukiwarka przepisów mam na mysli, wyszukiwanie w różnych kategoriach tj. wg ilosci liczby ulubionych albo wg przepisów ostatnio dodanych czy jakos tam jeszcze inaczej. Ponieważ zaglądają tu również osoby, które dopiero uczą się gotować i np. "nie wiedzą jakie ciasto może być smaczne" a przecież jesli sporo grono osób daje jakis przepis do swoich ulubionych to pewnie cos to znaczy :) Więc to jest taka moja dygresja co portal mógłby ewentualnie zmienić. Jednak muszę nadmienić, że mimio to bardzo mi się podoba!!
Ja też bym chciała by można było szukać przepisu w wybranej kategorii oraz by można było znaleźć w ulubionych przepisach, przepisy jakiegos użytkownika.
Ja proponowałabym aby można przeszukiwać poszczególne kategorie, a nie hurtem całe WŻ. Szukam sałtki z serem, no i opcje mam takie - jak szukam ser - 5000 przepisów ogółem, zapewne 3/4 na serniki, nie wiem bo nie przeszukałam. Jak otwieram zakładkę sałatki - 4500 przepisów, jasne, na pewno będę je przeszukiwać ![]()
A tak wrzuciłabym sobie "ser" w wyszukiwaniu w sałatkach i pewnie znalazłabym 10-15 przepisów i byłabym szczęśliwa.
Może ktoś weźmie to pod uwagę
Zdecydowanie się zagadzam!!!
nieraz coś mnie trafia, gdy szukam przepisu najakieś danie.
Ostatnioszukałam pomysłu na fasolkę na zimę.
Wpisałam fasolka szparagowa, a tam na całej stronie dwa interesujące mnie ewentualnie przepisy, bo inne to dania obiadowe lub sałatki:-/
Wyszukiwaniew wybranych kategoriach z pewnością bardzo by ułatwiło i uprzyjemniło korzystanie z WŻ.
Pampas właśnie ślęczy nad nową lepszą wyszukiwarką. Nie możemy obiecać, że będzie już za kilka dni, ale będzie na pewno. Codziennie programuje nowe funkcje, żeby coraz lepiej korzystało się z Wielkiego Żarcia
Wkn, rozumiemy i nie pospieszamy:-)
Moc siły dla dzielnego Pampasa;-)
Chyba go to zdopingowało, bo właśnie podszedł z wiadomością, że idzie mu szybciej niż przypuszczał :)
Pomysły świetne. Ale dlaczego nikt nie bierze tego pod uwagę?
Byłoby super, żeby po wyszukiwaniu i wyświtleniu przepisów było widoczne, do którego z przepisów dodane są zdjęcia.
A może wyszukiwanie, w którym można zaznaczyć opcje "tylko ze zdjęciem"????
Też marzę o zaawansowanej wyszukiwarce, zwłaszcza o jakimś segregowaniu według ilości w ulubionych.
No ale marzenia marzeniami a życie swoje...
ja uwazam ze fajnie byloby wpisac w wyszukiwarke skladniki jakie mamy w lodowce i raz dwa trzy pojawiaja sie dania jakie mozna z nich wyczarowac.Ach, to byloby fajne...\??
częsciowo działa to już tylko różnie znajduje. Gdyby można było zawęzić w jakich przepisach ma szukać było by lepiej
Z tego, co mi wiadomo, obecnie trwają prace nad nowościami na WŻ. Wiem też, że na razie nie, ale w przyszłości jest szansa na wprowadzenie zmian w zakresie wyszukiwania. Ale nie teraz :)
Mnie tez brakuje tej funkcji: np. kiedy szukam ciasta z brzoskwiniami, nie moge zawezic wyszukiwania do kategorii ciast. Wyskakuja mi wszystkie przepisy z brzoskwiniami. Albo napoju z danym skladnikiem, itd. Baaaaaaaaaardzo przydalaby sie taka mozliwosc.
Pozdrawiam!
Po zmianie wyszukiwarka chyba gożej szuka. jak wpisze jakiś temat to znajduje to co chcę dopiero na końcu pierwszej strony lub nawet na drugiej.
Tylko chwilowo gorzej szuka.
Właśnie testuję nową, lepszą od starej wersję.