Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> Mint, weszlam na twoj profil,,,zero przepisow???Czyli, nie napracowalas sie
> wstawianiem przepisow, tak jak Rozyczka tutaj robila.Dlaczego dokuczasz
> Rozyczce???My nie potrzebujemy zadnych dedektywow, Rozyczke znamy doskonale,
> wiec odpusc sobie te sarkazmy na jej temat!!!Powiem ci jedno, rodzina WZ-tu
> jest rodzina i jak to w rodzinie, czasami sie poklucimy,,,,ALE,,jak ktos chce
> zrobic krzywde komus z naszej rodziny, to WARA!!!!!
Mint, weszlam na twoj profil,,,zero przepisow??? – I co?? gdzie w regulaminie jest napisane, ze musze wstawiac przepisy?
Czyli, nie napracowalas sie wstawianiem przepisow, tak jak Rozyczka tutaj robila. – nie, nie napracowalam sie, ale obiecuje Ci, ze zaczne wstawiac, choc, nie sadze, aby ktos “tesknil” za moimi przepisami, ale coz, zawsze mozna sobie poprawic “ego” w tej dziedzinie, wiec przyzekam Ci, ze pojawia sie brakujace przepisy na biszkopty,zebry, salatki gyros, ziemniaki itp, bo naprawde brakuje ich na tej stronie.
Dlaczego dokuczasz Rozyczce??? – pokaz mi gdzie dokuczam Rozyczce, bo wg mnie, podpielam sie pod osoba ktora pytala o przepis, I chyba nie ma nic w tym zlego, ze zabawilam sie w “detektywa” i znalazlam troche przepisow Rozyczki.
My nie potrzebujemy zadnych dedektywow, - j.w.
Rozyczke znamy doskonale, wiec odpusc sobie te sarkazmy na jej temat!!! – Rozyczki nie znam i nie sadze, ze poznam ja doskonale, wiec sobie odpuszczam i pokaz mi te sarkazmy, nie nie trzeba, dyskusje czas zakonczyc.
Powiem ci jedno, rodzina WZ-tu jest rodzina - jestem zalogowana, wiec jestem w rodzinie
i jak to w rodzinie, - j.w.
czasami sie poklucimy,,,, - nic dziwnego
ALE,,jak ktos chce zrobic krzywde komus z naszej rodziny – pokaz tego Ktosia co chce zrobic krzywde komus w rodzinie, nie nie pokazuj, bo dyskusje czas zakonczyc.
to WARA!!!!! – to zostawie bez komentarza……..
Jest to moja odpowiedz na post Tineczki, wiec niech tak pozostanie, bo zadym na tej stronie chyba wystarczy. Pozdrawiam.