http://wiadomosci.onet.pl/1994897,11,poslowie_chca_ocenzurowac_programy_kulinarne,item.html
Nie wypowiem się....bo słowa, których musiałbym użyć spowodowałyby , że musiałbym sam siebie zbanować, za naruszenie regulaminu WŻ......![]()
Bahus
Debilizm to stanowczo za delikatne stwierdzenie, czasem wydaje się że już niczym głupszym nie mogą nas zaskoczyć ale na kolejny kretyński pomysł nie trzeba długo czekać, porostu kabaret...
"Głupota ludzka nie ma granic" ! Słyszałam wypowiedź jakiejś p. profesor w tv na ten temat - " ręce opadają". Smutne to, że mamy takich profesorów i takich posłów. Pozdrawiam bojowo ! To ten karabin tak na mnie podziałał.
Kurde,nie wiedzialam,ze potrafie tak dobrze strzelac !
Uświadamianie tam,gdzie trzeba - OK, ale... cenzura programów kulinarnych? Ja-pier-dziu!!! Pomyśleć, że my tych posłów sami wybieramy... No nie! Ręce opadają.
Dla mnie zastanawiajace jest, ze oni nie maja nic lepszego do roboty. Zgadzam sie z Toba Bahusie, debilizm do kwadratu. Z drugiej strony to sobie tak mysle , czy oni by z checia nie zjedli tej pieczeni z kluseczkami, zamiast cieniutkiej zupki . WSZYSTKO JEST DLA LUDZI!!! I za takie cos dostaja grube pieniadze, obzydlistwo!!!
Czy oni maja Polaka za idiote? Szkoda slow. Czy nie ma mozliwosci zdjac ich z tych stolkow? Szkoda podatkow, ktore ida na ich pobory. Pozdrawiam. Elzbieta
Obawiam się, że to tłusta dziennikarska kaczka, zaprzątająca ludziom głowy po to by się troche pooburzali na stanowiących prawo. Zwykła próba dyskredytacji polityków , by zniechęcać naród do myślenia. A propos, jakie są następne wybory?
"Tłuści panowie ciągnący swe brzuchy po ziemi
to jest kultura mojego miasta!!
tłuści panowie!
to jest kultura!!!!"-akurat mi się przypomniała ta piosenka-nie wiem dlaczego...!?
Tak śpiewano w 1988 roku na festiwalu w Jarocinie,ale jakże jest to prawdziwe w tym wypadku!!!!!!!Panowie posłowie(do szczupłych nie należą) nie mają już głupszych pomysłów na swoje debaty......szok!!!!a przecież jesteśmy Polakami,którzy lubią tłusty bigos,soczysty schabowy i tradycyjny mielony w panierce.....A może oni w ten sposób chcą zrobić przewrót w historii?!!!Nie słucham i nie oglądam TV,ale to mnie rozbawiło i rozśmieszyło....posłowie jesteście żałośni.......
Chyba czas ocenzurowac poslow, ktorzy ''ciezko'' pracuja szukajac dziury w calym. Jedza najlepsze i najtlustsze potrawy z tzw. diety -gdyby faktycznie zawartosc diety byla nie tylko w nazwie, to nawet by jej nie powachali...Pieniadze obciac z wyplaty i narzucic wyzsze ceny to tak, ale oni praktycznie spia na pieniadzach a slowo glod znany jest im tylko z internetu czy gazet...Poslowie a raczej bez pierwszej litery P, sa od uprzykrzania prostym ludziom zycia....maja pelne brzuchy, w sejmie sa znudzeni, kase dostaja... Hmm....a jakby tak uchwalic ustawe narodowa, gdzie kazdy posel musialby przez miesiac zrobic jakas prace jako wolontariusz np. w budowlance i dopiero po tym czasie moglby dawac propozycje do jakiejs nowej ustawy zwiazanej z tym tematem, to wcale nie byloby zle ;) Bylyby same plusy - posel ciezko pracuje, zeby pomoc spoleczenstwu, troche ruchu dobrze wplynie na jego kondycje, w sejmie nie bedzie sie juz nudzic a ustawa bedzie napewno przemyslana... ;)))
Czytalam ten post na Onet pare dni wczesniej, i powiem szczerze ponioslo mnie, bo taka cenzura to juz niestety jest ogranicznie swobod, skoro wladze sie tak martwia zdrowiem Polakow, to dlaczego pozwalaja na reklamy McDonlad's, Burger King, itd.
Może posłowie zaczną kontrolować sejmową,stołówke,bo jestem pewna że w ich menu gości i goloneczka,i nasz pyszny tradycyjny schabowy z zasmażaną kapustką,i wiele innych potraw,niech zaczną od siebie,bo jak spojrzeć na naszą scene polityczną (a raczej cyrkową) to co drugi ma nadwage.
Bahusie to są biedni trochę ograniczeni ludzie, cóż od nich wymagać?? Nie mamją co robić więc szukają dziury tam gdzie jej nie ma .
I po co tu chodzić do kabaretów? Kabaret na Wiejskiej bije rekordy... głupoty. A cóż jednego durnia z drugim obchodzi, co ugotuję na obiad? Jak będę chciał to będę pił roztopiony (oczywiście schłodzony
) smalec 6 razy dziennie. Gów** im do tego. Niech pilnują swoich portfeli (i tak nadmiernie grubych) ...wara im do Makłowicza, Okrasy, Pascala i innych...
Bahus
I mnie też byś musiał zbanowac;-)
Kurcze, każdy ma swój rozum i wolną wolę i nikt mi nie będzie wciskał, że mam jeśc same sałatki skoro najdzie mnie chęc na pieczen z boczku, czy tłuste sosy...
Albo to idioci, którym się nudzi i biorą pieniądze za nic... albo biedni chorzy na umyśle ludzie(???)...
Nieśmiało chciałem zauważyć, że to myśmy takich wybrali!!!
Ja przynajmniej z czystym sumieniem mogę przyznać,że nie ja ich wybrałam... uffffffffff, ale i tak wstyd.
Cała Polska już się śmieje,
coś się w Sejmie złego dzieje.
W kuluarach dyskutują,
zupkę z mlecza proponują.
Narodowe zabrać dania!
Nic nie mamy do gadania.
Kabarety przy nich wysiadają,
lepsze głupoty na Wiejskiej nadają.
Obiad chcą mi cenzurować,
kiedy lubię tak gotować.
Goloneczka i schabowy, mi pasuje,
won od talerza, bo Was opluję.