Rozumiem że bez reklam byłoby cięzko, ale dlaczego te" goniące" po stronie reklamy nie dają się zamknąć coś tu nie jest w porządku , chodzenie po stronach WŻ stało się udręką dlatego coraz rzadziej tu zaglądam. Jedyne co mogę to marzę o dawnym WŻ sprzed paru lat.Pozdrawiam wszystkich którzy mają więcej cierpliwości.
Wyłącz sobie krzyżykiem;) u mnie się zamykają, może to zależy od przeglądarki.
Program beniamin ogranicza reklamy :-)
Myślałem, że ... nie odgrzewamy kotletów co jakiś czas, MY.... Żarłoki.
Wątków na ten temat jest chyba więcej niż awantur, ale to chyba, jesli chodzi o częstotliwosc lepiej, no nie
.
Zainstaluj jeden z wielu programów(freeware) do blokowania reklam. Wpisz w wyszukiwarkę "program do blokowania reklam"-wyskoczy kilkanascie i załaduj.Będziesz miała spokój.
Użytkownik kot-behemot napisał w wiadomości:
> Zainstaluj jeden z wielu programów(freeware) do blokowania reklam.
> Wpisz w wyszukiwarkę "program do blokowania reklam"-wyskoczy kilkanascie i
> załaduj.Będziesz miała spokój.
Oczywiscie , ściagajcie badziewia, jak chcecie zamulic kompa;D powodzenia;))
A tak prywatnie kocie-behemocie, to nie wypada na forum umieszczac takiej informacji;(
Reklamy są i będą i trzeba sie do tego przyzwyczaic.Osobiście klikanie w niektóre z nich, uwazam za maleńki wkład w istnienie mojej ulubionej stronki:)
Fakt że reklamy są dobijające i pewnie za jakiś czas będą i na papierze toaletowym ale czasami szukam przepisów na innych stronach i tam jest o wiele gorzej. reklamy między wyszukanymi przepisami i inne takie ale tak jak piszą poprzednicy wiele reklam może blokować. I nie miejmy nadziei że będzie ich mniej wręcz przeciwnie raczej więcej. No chyba że będzie strona płatna choć i tam są reklamy. Chyba czas się przyzwyczajać a nie narzekać nic już się nie obędzie bez niej i będzie już z nami do końca świata.
Niestety mnie też ale staram sie na nie nie zwracac uwagi zamknę je krzyżykiem i po bólu.
Możesz napisać, jaki krzyżyk sprawdza się najlepiej ? :)
Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości:
> Możesz napisać, jaki krzyżyk sprawdza się najlepiej ? :)
Ten przy reklamie. ;))
Nie że się mądrzę, ale mam takie głębokie przekonanie, ze Mniamtom chciał opylić inne krzyzyki ( jakos nie miały wielkiego brania ;) )
Bądź tez pytanie wynika z jeszcze głębszej refleksji. Takiej o podłozu ontologicznym... Po prostu Mniam proponuje modlitwę... zamiast nerwów na tle reklam, bądź też o intencji proszącej- Panie Boże spraw, by reklamy zniknęły... ( no :), jakoś tak)
( pewności nie mam, ale głebokie przekonanie, niemal z pewnościa graniczące :), że to bedzie to albo to ;)
Nie wiem ale z tego wynika
Nie mylę się chyba
Że chyba nowy biznes grzyba
Czyli znanego wszyskim cynika
"Nie że się mądrzę, ale mam takie głębokie przekonanie, ze Mniamtom chciał opylić inne krzyzyki ( jakos nie miały wielkiego brania ;) ) "
Odniosę się do kwestii brania , według mnie, masz jakieś bardzo nieprecyzyjne informacje. Z mojego, jako takiego, rozeznania w biznesie wynika , że była sytuacja odwrotna. Mogę z całą odpowiedzialnością napisać , ze na najcięższe popyt zdecydowanie przewyższył podaż . Ponieważ temat dotyka spraw tajemnicy wiary , nie podam w jakich regionach zanotowano tak wielki popyt. :)
Ojku, no ;)
A czy ja Cię proszę, żebys zdradzał jakieś tajemnice?
Przecież rozumiem :)
Użytkownik Kazik45 napisał w wiadomości:
> Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości:> Możesz napisać, jaki
> krzyżyk sprawdza się najlepiej ? :) Ten przy reklamie. ;))
Przy której reklamie? Nie pojawiają się żadne reklamy. :)
Pytałem , ponieważ Agik gorączkowo rozgląda się za biznesem ,a taki dobrze prosperujący i przy okazji działający na wszelkie bóle, wzbudziłby zapewne jej zainteresowanie :)
A kto Ci powiedział, że gorączkowo? ;)
Tak się ogólnie rozglądam :)
Poza tym- mam całkiem niezły biznes-plan na elfy :)
Lepiej uważaj by ten plan
Nie spalił na panewce
Jak dobrobyt pewnej Ewce
Gdy się wkurzył Pan
Czasami pojawiaja się takie reklamy, gdzie nie bardzo mogę znaleźć ten krzyżyk do zamknięcia jej :) Co w takiej sytuacji? Dla mnie zrozumiałe jest, że strona musi się z czegoś utrzymywać, więc że latają mi te reklamy po ekranie to nie sprawia mi to zbytniego kłopotu- Problem tkwi gdzie indziej... Mam bezprzewodowy internet z limitem transferu danych i te reklamy sprawiają, że suma przeznaczona na korzystanie z internetu przez miesiąc kończy się po ok. dwóch tygodniach...:(
ale i tak odwiedzam stronkę:) Po prostu staram się zaglądać tu co drugi dzień
Młoda - program do blokowania reklam uratuje twój transfer ;)
A na WZ są jakieś reklamy? U mnie nie ma żadnej.
To nie "pisz tego głośno", bo w ten sposób bardzo "grzecznie" dajesz nam do zrozumienia, że masz w nosie utrzymanie strony od strony kosztownego łącza i rozbudowy serwera.
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> To nie "pisz tego głośno", bo w ten sposób bardzo "grzecznie" dajesz
> nam do zrozumienia, że masz w nosie utrzymanie strony od strony kosztownego
> łącza i rozbudowy serwera.
A u mnie reklamy kochanego WŻ ZAISTNIAŁY i cieszę się z tego, albowiem wiem, że są one konieczne i bardzo potrzebne. Mało tego...bardzo je lubię....cieszę się że dzięki nim moja wiedza o świecie bardzo się pogłębiła i poszerzyła. Skąd bym wiedzial np. że mogę za 3 złote wygrać w Lotto czasami nawet aż dziesiątki milonów złotych? No powiedzcie sami skąd? Albo np, że ser "x" jest o niebo (i to całe) lepszy od sera "y", którego nieświadomy spożywam od lat ?. Już dość dawno temu przekonałem się, że reklama na Wielkim Żarciu jest dobrodziejstwem....walczy o nasze dobro, uświadamia nas, że mamy źle...ale to tylko nasza wina bo nie lubimy reklam. A więc "viva la reklamy"....kochajmy je (tylko na WŻ) bo tylko one mogą spowodować , że poczytacie Bahusa jeszcze przez jakiś czas....![]()
Bahus
A ja mam dzieki reklamom na wż, wspaniałego robota firmy Kenwood
A ja nic nie wygram, bo nie wysla, chyba? :)))
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> A ja nic nie wygram, bo nie wysla, chyba? :)))
Nie wygrałam tineczko , kupiłam
Acha, bo ja mialam zamiar uczestniczyc w konkursie na koreczki, ale jak sobie pomyslalam jaki klopot bym zrobila wlascicielom strony, to zrezygnowalam.......
tineczka chyba nieskromnie, hihi, miala nadzieje na zwyciestwo i problem pojawilby sie przy wysylaniu nagrody za granice
hehe, oczywiscie, ze moje by wygraly :))))
Czy istnieje sposób na usunięcie blokady reklam TYLKO ze strony Wielkiego Żarcia?
Oczywiście , wystarczy ograniczyć się do korzystania z tej jednej strony internetowej :)
Mnie tam te reklamy nie przeszkadzaja, ale i tak nie rozumiem jak funkcjonuje utrzymywanie strony. Mysalam , ze kazda reklama/firma musi wam zaplacic, zeby moc sie wyswietlac...a u mnie sa tez niemieckie reklamy na WZ, skad one sie biora?
To tak niestety nie funkcjonuje - gdyby każda firma płaciła nam za wyświetlenie reklamy mielibyśmy kolekcję luksusowych aut i parę domów w Polsce i za granicą. Reklamy kosztują w obecnych czasach niemal 0 zł - są to mega kampanie idące równolegle na wielkiej ilości różnego rodzaju mediów - wówczas zniżki sięgają dziewięćdziesiąciu iluś procent, a do tego dołącza się mega kampanie darmowe. Rzadko zdarza się coś fajnego dedykowanego.
Więc nie narzekajcie, że reklam jest za dużo, bo jest ich dużo dużo mniej niż na innych stronach, a właściciele na nich żadnych kokosów nie zbijają. Czego skąd inąd bardzo żałują :/
Co do pytania, dlaczego jednym wyświetlają się taki, a innym siakie - brokerzy reklamowi prowadzą różnego rodzaju badania i oszacowania - to tak zwany target, potencjalny odbiorca, do którego powinien trafić konkretny typ reklamy. Na przykład ja prawie nigdy nie widzę na stronie reklam piwa, a w kółko mi lata allegro - ciekawe dlaczego, hmm... :D
Ale po co od razu o autach , domach i kokosach ?
Przecież wiadomo , że WŻ to strona niekomercyjna , niekonsumpcyjna i postmodernistyczna ...;))))))
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Na przykład ja prawie nigdy nie widzę na stronie reklam piwa, a w
> kółko mi lata allegro - ciekawe dlaczego, hmm... :D
...a u mnie buty (Zalando)
.... ruchomy pasek z butami, ktory sie przesowa i kazda para butow jest chwile powiekszona... i tak razi w oczy, ze serce zaczyna mi szybciej bic i musze! tam wejsc...juz sobie niejedne chcialam kupic, ale moj rozmiar (na szczescie) byl wykupiony
...
Ps. Dziekuje za wyjasnienie, dla mnie to i tak czarna magia...
Ja nie narzekam na reklamy i tez uwazam, ze na WZ jest ich bardzo malo.
U mnie oczy. wszędzie patrzące oczy albo Netia albo okropne raki jako potrawa. Specjalnie weszłam na IE żeby zobaczyć jakie to reklamy.
U mnie owady , przysięgam ,że nic jeszcze nie piłem:)
Mniamtom winny się tłumaczy![]()
A u mnie dziś reklama tesco ,nakłania mnie na kupno zabawek ileś tam procent taniej.
Nie widziałam ani butów ani owadów - masz na myśli Internet bzzzzprzewodowy z muchą w gipsie? :D
"Nie widziałam ani butów ani owadów ......"
Spróbuj zmienić trunek, ewentualnie zostań przy dotychczasowym i poeksperymentuj z dawkowaniem , powinno coś wskoczyć na wizję :) .