http://kwejk.pl/obrazek/1155197 UWAGA DLA OSÓB O MOCNYCH NERWACH!
Pozostawie to bez komentarza, bo czuję się totalnie bezradna na to co widzę!
![]()
Najgorsze jest to, ze w niejednym domu takie rzeczy sie dzieja i niestety za rzadko takie sprawy wychodza na swiatło dzienne. 
A inni pragną mieć dziecko, a nie moga :/
No szok mój kometaż to pip.....pip.....pip....
Straszne.Nie mogłam oglądać do konca.popaprana
W naszym kraju niestety praktyka bicia dzieci ma się bardzo dobrze:(
Nigdy nie biłam moich dzieci, zawsze i wszedzie mówię, ze można wychować dziecko bez bicia. Na 18 urodzinach mojej córki właśnie podczas takiej dyskusji usłyszałam " nie biłas bo nie musiałaś bić".....ręce opadają.
Nie obejrzałam tego filmu do końca, to nie na moje nerwy.
Jako dziecko byłam bita, również wtedy kiedy mama miała zły humor
Ja też nie obejrzałam filmu do konca bo to jest poprostu nieludzkie...Brak słów,czemu tacy ludzie maja dzieci???
Makabra jednym słowem!!!!Ja również nie dałam rady obejrzeć do końca!!!!
Brawo!Jestes bardzo madra mama.Ja tez nigdy nie bilam corki.Uwazam ,ze bicie to przejaw bezsilnosci.Bicie niczego nie nauczy naszych dzieci.Spowoduje ze dzieci beda sie nas sluchac,ale tylko dlatego ze sie nas boja.Nie beda rozumiec istoty problemu.Milosc,cierpliwosc,rozmowa to ma zapewnic kochajaca matka.
Pszerażającę!
Mojemu synowi kolega przesłał dzisiaj ten film i mi o nim opowiadał,ale jak zobaczyłam to na własne oczy to jestem zaszokowana.Nie mogę pisać bo ,az sie cała trzęsę.
Głośno było o tym już w internecie, to podobno była opiekunka do dziecka. Brak słów, powinni ją zamknac na resztę życia do więzienia, a więziarki tak się znęcac nad nią, jak ona to robiła temu biednemu maleństwu.
A ja wcale nie mialam odwagi,zeby to obejrzec.Przeczytalam pare komentarzy pod filmikiem i juz wiedzialam,ze to nie na moje nerwy.Nie moge jestem strasznie wrazliwa na krzywde szczegolnie jezeli chodzi o bezbronne dzieciaczki.Ten potwor powinien dostac dozywocie.
Teraz tego nie oglądałam , ale kawałek obejrzałam kilka miesięcy wcześniej, współczuje tej matce jak zobaczyła gdzieś ten film, szok.
Szczerze mówiąc to na pewno lepiej by było dla dziecka, gdyby była to opiekunka, ale nawet nei chce myśleć co musiała czuć matka gdy to zobaczyła.... Zawsze wydawało mi się, że nie jestem w stanie zrobić komuś krzywdy, ale gdyby ktokolwiek w ten sposób krzywdził moje dzieci to nie ręczę za siebie....
No i się poryczałam:( Jak można katować takie bezbronnr maleństwo! Może to wstrętne, co napiszę, ale zyczę tej ......., żeby konała w najgorszych cierpieniach. Dla takich osób nie ma przebaczenia. OKROPNE
Ja też nie obejrzałam do końca .. Mam nadzieje ,że zostanie ukarana .
Czytałam na stronie Wyborczej o kulisach tej sprawy. Matka jest samotna ma 18 lat, nagrała ją koleżanka i zaniosła film na policję. Matka została skazana na 18 miesięcy więzienia, chłopczyk trafił do rodziny zastępczej. Wszystko działa się w Malezji.
Najgorsze jest to, że w niejednej polskiej rodzinie dzieją sie takie same rzeczy.
Cóż powiedzieć, brak słów! Niezależnie od wieku rodziców, takie zachowanie w stosunku do bezbronnych powinno być społecznie napiętnowane i podwójnie karane. Nazwisko i zdjęcie takiej osoby powinno być opublikowane ku przestrodze, a także uwrażliwieniu innych na krzywdę wyrządzaną dzieciom, osobom słabszym i niepełnosprawnym.
Nie powinno się wspominać o "niejednej polskiej rodzinie", ale ogólnie o problemie nie radzenia sobie ze złymi emocjami dorosłych, które są przyczyną katowania dzieci. Zapewniam, że przemoc w stosunku do dzieci zdarza się w każdym kraju i czasem oczy szeroko otwieramy nie wierząc im. Myślę, że "najgorsze" jest to, że ludzie przymykają lub odwracają oczy, zamiast reagować. A reagować trzeba!
Nie mogłam na to patrzeć, aż serce mi się krajało. Jakbym mogła to bym wzięła to maleństwo na ręce i przytuliła. Tak mi szkoda takich dzieci.
Ta osoba to nie człowiek a potwór!!
Zatkało mnie. Faktycznie mocne nerwy trzeba mieć, żeby to obejrzeć. Ja nie dałam rady. Mózg się lasuje, ze takie psychole zajmują sie dziećmi.
napisałaś ze to dla osob o mocnych nerwach....myślałam ze dam rade to obejrzeć ale nie dałam ...po 30 sekundach musiałam wyłączyć,jednak nie mam mocnych nerwów....nie na cos takiego!
Obejrzałam wczoraj może 20 sekund tego filmu, zaraz przed pójściem spać. Więcej nie dałam rady... Zryczałam sie jak bóbr, nie mogłam długo usnąć, zwłaszcza, że obok mnie w łóżeczku spała moja 9-miesięczna córeczka. Zabiłabym gdyby ktos zrobił jej taką krzywdę... Jeszcze teraz jak o tym myslę i piszę to łzy mi się cisną do oczu...
Ja ostatnio słyszałam o tej sprawie ale chociaż wydaje mi się, że mam mocne nerwy to filmiku nawet nie włączyłam bo nie potrafie patrzeć na krzywdę dzieci.
Wiem, że da się wychowywać bez bicia. Ja z siostrą nie byłyśmy aniołkami a nigdy w zyciu rodzice nas nie uderzyli i jakoś wyrosłyśmy na normalnych ludzi.
Sama jeszcze nie mam swoich dzieci ale przez 3 lata pracowałam za granica jako niania i chociaż czasem nawet mówiłam sobie w myślach" co za rozpieszczone bachory" bo tam niektóre dzieci naprawdę były trudne do zniesienia to nawet mi nie przyszło do głowy aby podnieśc na nie rękę. Przeciez to nie jest sposób, nie wiem co niektórzy mają w głowie aby tak postępować. Brak słów na takie zachowanie :( Chyba nikt nie chciałby być bity przez kogoś innego a co muszą czuć takie małe bezbronne istotki :(
Obejrzałam ten filmik ze łzami w oczach,myśli swoich które przychodziły mi do głowy w trakcie filmiku nie będę cytować.
Szok!!!!Szok!!!Szok!!!!
Nie wiedziałam na początku o co chodzi ,filmu nie obejrzałam do końca tylko jego krótki urywek i już miałam dość,na krzywdę dzieci jestem bardzo czuła.Kiedyś przez okno widziałam taki incydent jak matka ciągła za rączkę płaczące dziecko bijąc je co chwila.Miałam ochotę wyzwać ją od najgorszych,niestety nie miałam odwagi by to zrobić.Podejrzewam że sama puściłaby mi niezłą wiązankę.
Tydzień temu byliśmy na 18-stce didżej o północy wymyślił lanie jubilatki,18 pasów od rodziny i znajomych.Nie lubię takich rzeczy i nie brałam w tym udziału choć nie którym sprawiało to przyjemność.Z rodziny każdy lekko uderzał tak symbolicznie ale jeden z kolegów tak Jej przywalił że dziewczynie świeczki w oczach się pokazały i wg mnie nie było to wcale śmieszne tym bardziej że dziewczyna jest 2 lata po operacji kręgosłupa.
Jubilatka powinna się odwinąć i mu w jape przywalić, żeby posmakował jak to boli.Rozumiem lekkiego klapsa, ale wyżywać się i to jeszcze na kobiecie , to dla mnie chore.
Obejrzałam końcówkę filmu bo miałam nadzieję, że ktoś przerwie te katusze. Tam oprócz tej bladzi pancernej jeszcze ktoś był i przyglądał się. Brak słów.
Mam nadzieję, ze się mylisz. Może ktoś zainstalował kamerkę, ale nie było go w tym momencie. Strach pomyśleć, że ktos mógł sie temu przyglądać. To taki sam zwyrodnialec.
Był ktoś i wydaje mi się że to była kobieta, w fioletowej sukience, widać ją bardzo krótko z lewej strony.
Tam stało jakieś starsze dziecko i się przyglądało, a ta osoba co kręciła to też jakaś nienormalna, bo jakbym ja tam stała to od razu bym jej dziecko zabrała i po policję dzwoniła.
Według mnie to kobieta nie dziecko . Normalni nie są kto by tam nie był.
Mam córeczke w bardzo podobnym wieku.... Myslałam że mi serce peknie jak to oglądałam...Brak słow....Nie byłam w stanie obejrzec tego do konca, tak sie popłakałam. Ta kobieta to jakis potwór!!!
Po 15 sekundach wyłączyłam. Nie byłam w stanie dłużej oglądać...Straszne....
Osobiście połamałabym jej ręce, bez mrugnięcia okiem.
Byłem trzy lata w armii i nie jedno widziałem, ale się poddałem po 10 sek.
ja niestety jużniejedno w realu widziałam, zajmując się swego czasu zawodowo patologiami rodzin. Tu się poryczałam.
Mam dość radykalne poglądy i uważam, że tak jak pedofili powinno się przymusowo chemicznie kastrować, tak wyrodne matki, które rzucają dziećmi lub je maltretują- sterylizować......
BOZE nie moglam ogladnac do konca az mnie to przerazilo...biedne dziecko...i ktos to nagrywal....
Niestety nie mogłam patrzeć na ten filmik do końca, wystarczyło parę sekund. Coś strasznego, okropnego, brak słow aby określić zachowanie tej kobiety! Takie małe dziecko, niewinne i bezbronne a tyle cierpienia! Jestem osobą opanowaną, ale gdybym dorwała tą babę to w ten sam sposób bym ją potraktowała. W wiezieniu powinna otrzymywać kary cielesne aż do żywej krwi i to każdego dnia, aby zdała sobie sprawę z tego co robiła.
Niepotrzebnie obejrzałam ten filmik, teraz nie będę mogła spać... najgorsze,że nic nie można zrobić...Niedawno straciłam kolejną, czwartą już, ciążę. Dlatego serce tak boli, jak patrzę na takie obrazki...Biedny maluszek, nawet nie miał siły,żeby płakać..
To wprost niepojęte, że są takie podłe osoby, które bez sumienia katują niczemu niewinne dzieciątko. Nawet nie oglądałam tego filmiku, tylko przeczytałam komentarze i już wiedziałam, co może znajdować się na nim. Łzy natychmiast poleciały mi ciurkiem i szlochałam tak nad tym biednym maleństwem, że nie mogłam długi czas się powstrzymać. Jestem zbyt wrażliwa na takie makabryczne sceny przemocy wobec bezbronnych istotek. To przerażające okrucieństwo jest nie do zaakceptowania !
Normalna osoba tak nie postępuje, być może ta kobieta ma załamanie nerwowe.