Wątek założony po wcześniejszym uzyskaniu zgody jednego z adminów (Wkn).
Ostatnio całkiem przypadkiem natknęłam się na konkurs w którym do wygrania jest aż 10 tysięcy złotych! Pomyślałam sobie, że byłoby cudownie wygrać taką kwotę. Rozmarzyłam się na co mogłabym to wydać. Nie myślałam o wakacjach czy nowych ciuchach. Gdyby się udało mogłabym w końcu otworzyć planowaną od 3 lat firmę :) Byłabym wtedy tak szczęśliwa, że aż brak słów :)
Nie lubię konkursów na "lajki", głosowanie itp...Kto więcej wyżebra albo kto ma więcej znajomych ten wygrywa;/ Wolę jak jury decyduje. Nie lubię się o nic prosić. Jednak czasami nagrody bardzo kuszą, szczególnie takie dzięki którym można spełnić marzenia.
Postanowiliśmy z Mężem, że raz spróbujemy :) Nakręciliśmy filmik. Nie wiem jakie mamy szanse...filmy w konkursie są lepsze i gorsze...a nasz? Hmm wydaje mi się, że nie jest taki zły :) W każdym razie staraliśmy się :)
Jednak aby jury oceniło nasze zgłoszenie musimy zakwalifikować się do drugiego etapu...no i tu jest problem :( Nie mamy szczęścia w konkursach na głosy a tu trzeba ich naprawdę sporo :(
Dlatego pomyślałam sobie, że może poproszę Was:) Trochę ludzi zagląda tu codziennie i może moglibyście poświęcić dla mnie 10 sekund dziennie aby zagłosować:) Oczywiście nikogo nie zmuszam, jeśli film się nie spodoba to tym bardziej :) Ale nie trzeba się logować, zakładać kont ani nic, wystarczy kliknąć głosuję przy filmie "Twórczy smak" i to wszystko :)
Byłabym naprawdę wdzięczna gdybyście chcieli pomóc. Fajnie by było gdyby nasz film mógł zostać oceniony a bez głosów niestety odpadniemy.
Jeżeli ktoś by się zdecydował to z jednego komputera można głosować codziennie do końca tego miesiąca.
Z góry dziękuje za każdy głos i w razie jakby ktoś potrzebował kiedyś podobnej pomocy to proszę walić śmiało :)
GŁOSOWAĆ MOŻNA POPRZEZ KLIKNIĘCIE "GŁOSUJĘ" PO PRAWEJ STRONIE FILMIKU "TWÓRCZY SMAK".
http://www.7zmyslow.pl/konkurs/galeria-filmow/action,get,id,41.html
Kliknąłem i możesz na mnie liczyć. Filmik fajny, ale nie miałem czasu obejrzeć konkurencji. Powodzenia i spełnienia marzeń z otwarciem firmy.
Głos oddany. Ale mąż pięknie rysuje!
Filmik mi sie podobał, kliknęłam. Powodzenia :)
Dziękuje Wam BARDZO :) W grupie siła :)
Zrobione (ale dlaczego men pije tak zalana kawę?)
Zrobione (ale dlaczego men pije tak zalana kawę?)
Najpierw pije niedobrą a potem najsmaczniejszą ;p ;)
Obejrzalam konkurencje - bedzie ciezko!
Glos oddany i postaram sie(jak nie zapomne)dalej Cie wspierac.
Głos oddany :)) Fajny filmik. Powodzenia
Filmik fajny :) Zagłosowałam - no i jak mąż rysuje !! wow ! jestem pod wrażeniem :)
do usług...... głos oddany.....powodzenia!
Głos oddany, filmik fajny, "przypominajka" w telefonie ustawiona na codzienny rytuał głosowania.
Pozostaje mi jeszcze życzyć szczęścia..:)
Postaram sie pamiętać, zeby zajrzeć codziennie. Filmik świetny, facet naprawdę ma wielki talent.Powodzenia!
Poszłoo! Tak, w grupie siła, dlatego przekazałam też info znajomym, klikają. Trzymam kciuki!!
Postaram sie:) Film cudowny, a wiem że wkładasz dużo serca w swoje projekty;) glosik ode mnie już masz
Powodzenia
Buziole
M!
Ja też nie lubię konkursów tego typu, bo najczęściej wygrywają nieuczciwi i wcale nie najlepsi. Oddałam głos na Waszą pracę, ponieważ pomyślałam, że trzeba sobie dobrze rzyczyć (tylku pieniędzy dla każdego:)) i praca była fajna. Życzę powodzenia.
Zagłosowałam :)
Życzę powodzenia :)
Równiez oddałam swój głos,postaram sie codziennie:) pozdrawiam
Wow, nie spodziewałam się, że tyle osób będzie chciało pomóc :) Dziękuje Wam bardzo, za głosy i za miłe słowa :)
I ja zagłosowałam powodzonka życzę oczywiście
Głos oddany , do piątku będę głosować codziennie ,potem wyjezdżam Film podoba się rodzince
Zagłosowałam wczoraj i dzisiaj, filmik fajny, powodzenia!
Filmik fajny.Mój głos też masz, codziennie do końca miesiąca.
Oczywiście głos oddany od dzisiaj do końca powodzenia:)
Melduję się jako 417 ! a jakby w razie co .... to na kawusię załapię się ?
I mężowatego też '' przypiluje coby klikał '' . Od nas codziennie 3 głosy dostaniesz , mamy takie moce przerobowe i .... parcie na dobrą caffe ...
megi65, oczywiście, że się załapiesz:* Dziękuje Tobie i wszystkim :)
I przesyłam dla każdego kawkę :)
(p.s. foto nie moje ale nie ma swojego z serduszkiem ;) )
433 glos to ja super filmik trzymam kciuki
Głos oddanny! Ja tez wpraszam sie na kuwusię..i oczywiście życzę powodzenia!!
Zagłosowane :) Życzę zwycięstawa :) 484
może macie jakiś znajomych którym można puścić tego linka, niech dziewczyna wygra ten konkurs :)
jestem dobrej myśli ale ciężko będzie. Jeden film ma ponad 2tyś głosów. "Nasz" film jest na 3 stronie dopiero w rankingu ale może my to zmienimy wspólnymi siłami
Można klikać codziennie a więc do dzieła!!!!!!!!
Filmik super. Głos oddany jako 538. Życzę powodzenia i spełnienia marzeń. Pozdrawiam :)
Kochani nie wiem jak mam Wam dziękować :)
Aha no i nie musimy być na pierwszym miejscu, wystarczy, że znajdziemy się w pierwszej piątce filmów z kategorii Smak aby film oceniło jury :) Jak do końca miesiąca nie pojawi się więcej filmików to będziemy mieć szansę, a jak się pojawią to myślę, że i tak wejdziemy do II etapu dzięki Waszym głosom :)
Dziękuje:)
słuchajcie to nie jest tak że możcie oddać tylko jeden głos dziennie bo ten licznik reaguje na IP komputera więc jak jesteście w pracy lub u kogoś to pewnie Was puści na chwilkę do kompa i zawsze to jakieś parę głosów więcej
w związku z tym, że moj osobisty komputer padł i jeszcze go naprawiają (gwarancja dziękibogu) nie mogłam tu zaglądać, ale obiecuję poprawę, głosować będę co dzień! bo filmik jest tego wart...obejrzałam kilka konkurencyjnych i...niech się schowają!
Dzisiaj oddałam na Was cztery głosy mam przenośne urządzenie do neta i ile razy je włącze tyle razy mogę głosować więc głosuje
630 więc można kilka razy dziennie i może dlatego inni tyle mają.
Wczoraj i dzisiaj , 634:) trzymam kciuki;)
641 zagłosowałam wczoraj i dzisiaj też się udało,
kurcze nie doczytałam, że można głosować CODZIENNIE raz, w takim razie Wużetowicze do dzieła!!, tyle nas tu jest tu klikajmy,
udało się dziś drugi raz -650- Trzymam kciuki!!!
Do kiedy trwa konkurs?
Do końca miesiąca.dzisiaj niestety ostatni raz mogę oddać głos (wyjazd) życzę powodzenia
Oddany 715 :)) Wiecie co?? z żarłoczkami to można jak to mówią ... konie kraść
Jesteście kochani! makusia ma rację, konie można z Wami kraść :D
i ja też filmik fajny życzę powodzenia
781, kurcze ale ktoś ma ponad 2000, bierzmy się do roboty
783- szkoda,że nie doczytałam, iż można codziennie . Jutro też kliknę. Napisz potem jaki finał .
Melduję się jako 791 numerek ..... ::)) niezły co ?
wow niezły wynik :) Co ja bym bez Was zrobiła :D dziękuje:)
danand140, oczywiście, że dam znać :)
836- brawo jestes coraz blizej celu!!!!
łubudubuuu jestem dzisiaj 878 ! :))))
odmeldowuję się z pozycji 885:)
903! czy to możliwe,bo to kliknięcie jest trzecie na dziś, trzymam kciuki!!!!
915...idziemy jak burza qrka2rurka :D
Kochani dziękuje Wam za głosy :) Myślę, że z tą ilością punktów nie mam się już o co martwić i, że miejsce w drugim etapie mamy zapewnione :) Wszystko dzięki Wam :) Pojawiło się kilka tak profesjonalnych filmików, że przestałam sobie robić nadzieję na wygranie nagrody. Ale cieszę się bardzo, że mogę na Was liczyć i, że tak chętnie pomogliście:) DZIĘKUJĘ :)
Głosuję codziennie i będę nadal głosować. Mocno trzymam kciuki za Waszą wygraną.
Proszę Państwa wstawać i głosować bo jeszcze 3 głosy i będzie 1000
Ale numerek ci dzisiaj wykręciłam .. 999 ! Pozdrawaim
1023 - głos oddany.
A czy Twój mąż jest taki zdolny czy to ktoś inny takie dzieło stworzył?
1026:)
Trzymam kciuki i pozdrawiam
DZIĘKUJĘ za wszystkie głosy :)
Agulek74, mój Mąż rysuje na codzień ;) I na kartkach i na skórze ;) (jakby ktos chciał tatuaż to wiecie gdzie pytać ;p )
Zdolnego masz męża :) Moja starsza córka marzy o takim malowaniu. Jak jej pokazałam ten film to chciała brać lekcje u Twojego męża ;)
Głos oddany-1082
1038 udało się drugi raz w ciągu jednego dnia "))
Mój szczęśliwy numerek na dzisiaj 1055 .. kto za mną ?
Makuś chyba trzeba wątek nowy zacząć ''snuć '' prawdaż ?
a ma ktoś problemy z obecnym? Ja nie widzę takiej potrzeby. Nie ma zdjęć. Mało treści w postach i nie muli u mnie przy otwieraniu.
I ja sie dorzucam do glosow. Powodzenia :)
super, bardzo mi się spodobał, Śwuetne ujęcia!
ciekawa jestem, czy to na serio, ten obrazek namalowany? Jest śliczny!!!
I ja klikam codziennie,masz chyba duże szanse na wygraną czego serdecznie Ci życzę.
Głosuję codziennie :-) trzymam za Was kciuki!
Głos oddany!!! Powodzenia:)))))))))))))
1256 .... za mną dziwczyny do zwyciestwa Mienty .. :))
DZIĘKUJE WAM PRZEPIĘKNIE ZA GŁOSY :) SUPER, ŻE MOŻNA NA WAS LICZYĆ :)
I JESZCZE RAZ PRZYPOMINAM, ŻE Z TĄ ILOŚCIĄ PUNKTÓW NA PEWNO JESTEŚMY W DRUGIM ETAPIE ( PISZE BO CHYBA NIEKTÓRZY MYŚLĄ, ŻE WYGRYWA NAJWIĘKSZA ILOŚC GŁOSÓW ;P)
Spoko .... i w drugim etapie bedziemy etapie bedziemy niezawodne ..nawet w trzecim , czwartym , piątym .....
megi65, w drugim etapie ocenia już jury :)
myslisz że nasza zgraja nie da rady przegłosować jury? :)
myslisz że nasza zgraja nie da rady przegłosować jury? :)
oby :DCoś dziś nie mogę zaglosować-wyświetla 1314 dziękujemy.
U mnie tak samo. Nie mogę zagłosować. Zobaczę jak minie 24 godz od glosowania ale do tej pory nie było to konieczne.
Właśnie miałam o tym pisać. U mnie też dziękują a nie mogę głosować ,chociaż dziś nie głosowałam. Też 1314 dziękujemy.
Czyżby jakieś przekręty?
Czyli nie tylko u mnie. MIENTA powinna to zgłosić gdzieś. Sprawdziłam czy da radę głosować na inny film i tez nie można. Pisze dziękujemy, a nie glosuj
Potwierdzam,nie da się głosować 1314 i dziękujemy :(
Kochani nie można już zagłosować bo głosowanie się skończyło :) teraz wszystko w rękach jury :)
Dziękuje Wam bardzo za pomoc w dostaniu się do drugiego etapu, bez Was na pewno by się nie udało :)
Teraz pozostaje tylko czekac na wyniki :) Mają być podane do 6go sierpnia:)
Mientusiu to czekamy razem z Toba na wyniki:) i trzymamy kciuki, pozdrawiam
oj ja też chciałam tradycyjnie zagłosować, dzięki za inf.
Trzymam kciuki.Głosowałam kilka razy,wpisuję się dopiero teraz.Naprawdę podoba mi się Wasz filmik.
Życzę powodzenia i trzymam mocno kciuki :)
Dziwna sprawa. Od wczoraj nie mogę oddac głosu na Twój filmik. Do tej pory klikałam codziennie i nie było problemów. Wczoraj licznik zatrzymał się na 1314 i ani drgnie. Dziś tez nic. Nawet nie ma opcji "GŁOSUJ", tylko od razu "DZIĘKUJEMY" Próbowałam w Operze i w Mozilli, to samo. Rozumiecie coś z tego?
Poczytałam wcześniejsze wpisy i już rozumiem. Powodzenia w drugim etapie!
głosowanie już się skończyło. Koleżanka już to napisała:)
Chciałam jeszcze raz podziękować Wam za wszystkie głosy:)
Dziś zostały podane wyniki http://www.7zmyslow.pl/konkurs/zwyciezcy
Niestety się nie udało ale dziękuje, że mogłam na Was liczyć w pierwszym etapie:)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)
Hmm .. Mienta samo życie ...ale za to my miałyśmy fajną zabawę ... prawda dziewczynki .. :)
megi65, i o to chodzi :) dzięki :)
dorotaibasia, szkoda ale nie przejmuję się ;) bo widzę, że wygrały fajne filmy. gorzej jakby wybrali coś co mi się nie podoba ;p wtedy byłabym zła ;)
buuuuuu....e tam......szkoda, ale życie toczy się dalej, głowa do góry!