To nic, że jutro ten piękny słoneczny wymarzony dzień jaki wydarzył się 20 Lat temu 21.09.1985r,który otworzył Tobie nowy niezapisany rozdział księgi życia Twego wymarzonego życia, przy boku ukochanej osoby![]()
ale już dziś
mój kochany
Ineczko Kochana Tobie i dla Twego męża składam najserdeczniejsze życzenia
STO NASTĘPNYCH 20 LECI z OKAZJI JUBIELEUSZU ŚLUBU
Żyjcie w zdrowiu w szczęściu i radości
niech smutek nigdy nie zagości
nich Wam słoneczko rozjaśnia ciemne horyzonty
Ewelinko Kochana
wspomnij sobie jutro z rana
jak 20 Lat temu drżąca i nieśmiała
na ślubny kobierzec iść chciałaś
Życzę Miłości
Życzę szczęścia i rogu obfitości
życzę czego Tylko byś sobie życzyć chciała![]()
z dzieci, a póżniej z wnucząt pociechę miała
Całuski proszę przyjąć od kamy
NIECH WAM GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI NIGDY NIE ZAGAŚNIE!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM....![]()
DUNIASZA I FIEDOTOW
Szczęśliwej podróży
Do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻYCZY WAM DOROTA40
![]()
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy
Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje - długich, szczęśliwych i spokojnie spędzanych lat życzą Wam Irka i Krystian
Żyjcie w zgodzie z innymi, rozumiejcie ich, twórzcie rodzinę, siejcie wokół siebie miłość, by potem zbierać żniwo miłości.
Z najlepszymi życzeniami szczęścia, radości i miłości życzy tina
Z tak pięknej okazji!!
Życzę dużo wzajemnej miłości
dużo wyrozumiałości
dużo wspólnych wjazdów w różne strony świata
i wygranej w lotto
życzy madzina!!!pozdrawiam gorąco !!!
Do tak pięknych życzeń można się już tylko dołączyć. 100 lat w pożyciu małżeńskim.
Wszystkiego najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu.Jak najdłuższego pożycia małżeńskiego.
Wszystkiego najlepszego na dalszej drodze życia! Wytrwajcie jak najdłużej - przed Wami srebrne, złote i platynowe wesele!!! A na codzień mnóstwo miłości, zrozumienia, pomocy wzajemnej w sprawach wielkich i małych i wzajemnej akceptacji, szczególnie wad tkwiących w drugiej osobie
Wszystkiego najlepszego dużo szczesliwych chwil i
nastepnych jubileuszy.Spełnienia wszystkich planów i radosci z każdego dnia.ZDROWIA,zdrowia i słodyczy STENIA zyczy.![]()
Moi mili muszę się z wami podzielić moim szczęściem:Dzisiaj mija 20 rocznica mojego ślubu ! Tak szybko przeleciał ten czas- patrzę na moje zdjęcie ślubne i zastanawiam się Dlaczego dostałam od losu tak wiele :Kochany i kochający mnie, sprawiedliwy nade wszystko i uczciwy mąż, dobry ojciec, dla dobra swoich dzieci gotów poświęcić wszystko…., Patrzę w to zdjęcie i pamiętam jak dziś- każdą sekundę tamtego dnia, roztkliwiam się Ale jednocześnie cieszę z tego ,że dane mi jest spędzać te wszystkie dni u swego boku mając Marka,Dzisiaj jestem mu wdzięczna za to ,że w chwilach mniejszych lub większych burz zawsze kierował się rozumem ,a nie emocjami, za to, że zawsze potrafił te burze rozgromić. A Wam moi kochani życzę również dużo miłości w waszym zyciu, oraz dziękuję wszystkim za życzenia i pamięć , a kamie za tak miły mi post, a szczególnie za życzenia wysłane mi do domu – jestem szczęśliwa Basiu ,że jesteś moją przyjaciółką .Rozmarzona inka21
Brawo !!!!!!!
i SIUP - za kolejne dwudziestki.
:)))))