Gdzie Ty mieszkasz, że pada u ciebie śnieg?
U mnie topnieje. Ale mozna go znielubić jesli jeszcze pada :)) Byle do wiosny.
Same wątki o wkurzaniu ;)))))
Ale ten śnieg mnie też wkurzył. No i jeszcze cały czas pada. Mieszkam blisko Poznania.
Mój mąż właśnie godz temu jechał przez Poznań 20 /godz:)) a u nas nic nie prószy- jeszcze:)))
Nonko, ja też jechałam wcześnie rano 20/godz i jeszcze na jednym z zakrętów samochodem zarzuciło. Och nienawidzę takich sytuacji, po prostu się boję.
Tez mieszkam niedaleko Poznania i rano sie niezle zdenerwowalam patrzac co sie dzieje za oknem!!!!! Moje auto małe nie dało rady - musialam męża wziąc terenówkę tak zasypalo. Już mam dość!
U mnie śniegu jest jeszcze dużo ale nie pada i topnieje. Mimo że jest ciapa cieszę się, że znika i mam nadzieję, że nie będzie już padać nowy.
Mnie wkurza dziś (nie tylko!), to że czasem wużetowicze o dużym stażu na WŻ, nie znają reglaminu i zakładają duble wątków.
Kaziu, nasza Majewa (jeśli się nie mylę) nie wypowiadała się do tej pory na forum i jak sądzę chciała, to zrobić dziś pod wątkiem Agaci. Śmiem przypuszczać, że zwyczajnie przez pomyłkę założyła nowy wątek. Tak więc raczej omyłkowo mamy dwa wątki praktycznie w tym samym czasie o tym samym tytule. Drobiazg.
Majewa, pozdrawiam Cię serdecznie i życzę Tobie i sobie żeby wiosna nas predko zaskoczyła. Miłego dnia ![]()
Wybaczam i prosze o wybaczenie.![]()
Emilko, mnie to już nie pos=zdrawiasz serdecznie. Dobra dobra, Ty "... mała gruba babo".![]()
No i znów mnie rozbawiłeś
A zamiast pozdrowień mogą być buziole? No to
Całujcie się, całujcie. Tylko nie dziwcie się później, jak będzie padać.
Użytkownik falkor napisał w wiadomości:
> Całujcie się, całujcie. Tylko nie dziwcie się później, jak będzie
> padać.
Falkor, to TYLKO jak dwie baby całują się, będzie padać...
Ja to wiem, Ty to wiesz. Ale czy śnieg to wie?
Użytkownik falkor napisał w wiadomości:
> Ja to wiem, Ty to wiesz. Ale czy śnieg to wie?
Wie, bo u mnie znika.
Dziś są 2 wątki o tym samym tytule. Koleżanka miała jednak nie zupełnie to samo na myśli co druga. Swoją drogą to ciekawe, że obie w podobnym czasie założyły temat o takim samym tytule. Telepatia czy co? Jeżeli zaś chodzi o zakładanie nowych wątków, jeżeli istnieje stary np z przed 2 lat, to mam wątpliwości czy dopisywać tam czy robić nowy. Powód: jak odświeży się taki stary temat to wątek po każdym wejściu na forum świeci jako nieprzeczytany chociaż zaznaczy się, ze przeczytany.
mnie nic nie wkurza dziś hi hi pukam w niemalowane żeby nie zapeszyć i Tobie zyczę takiego miłego dzionka jak mój dziś
Chciałbym się na coś wkurzyć lecz nie potrafię i to mnie właśnie wkurza ;)
U mnie też dzisiaj biało,a tak było już dobrze. Pada śnieg od rana,znów białe chodniki. Byle do wiosny!!!
Na szczęście do pracy jechać nie muszę(jak narazie)!
Smakosiu dokładnie zrobiłam tak jak napisałaś.Miałam nadzieję,że się uda - niestety ,tylko wkurzyłam Kazika45.Przepraszam nie miałam takiego zamiaru.Teraz chyba się uda.Bardzo się uparłam.Serdecznie pozdrawiam.
Forum to taki dziwne miejsce... Mam takie odczucie, że wszyscy się tutaj spieszą i nie zawsze celnie odczytują intencje drugiej osoby. Zapominamy, że czasami też możemy się mylić. Zbyt szybko oceniamy siebie nawzajem i wydaje nam się, że w mig rozszyfrowujemy czyjeś intencje. No ale co poradzić, takie jest życie :-)
Cieszę się Majewa, że nie zraziło Cię to, iż pod Twoim postem pojawiła się uwaga. Fajnie, że zdecydowałaś się pojawić na forum. Do miłego! ![]()
Ps. A na ucho Co powiem, że Kazik, to fajny facet i dobry człowiek tylko taki trochę "raptus" :-))
tesciowa szepczaca na ucho mojemu mezowi wrr...
A mnie co dzień wkurza to samo, kierowcy którzy wariują słysząc koguty karetki
Użytkownik majewa napisał w wiadomości:
tylko wkurzyłam Kazika45
eeeee żeby tylko takie powody były....
NIc mnie już nie wkurza po tak miłym przyjęciu.Myślę,że się ośmielę.Dzięki wszystkim.
Użytkownik majewa napisał w wiadomości:
> NIc mnie już nie wkurza po tak miłym przyjęciu.Myślę,że się ośmielę.
Koniecznie!!! ![]()
Nie wkurzajcie sie! Wiosna tuz za progiem. U nas (mieszkam ok. 80 km od granicy holenderskiej) swieci slonce i jest cieplo. Na koniec tygodnia zapowiadane 14° C. Na dzialkach pokazuja sie juz pierwsze kwiaty. Elzbieta
Elu....ale masz juz fajnie ze wiosnę widac .
Mnie jak i innych widzę wkurza też śnieg.
Łopata sie juz stara rozwaliła..wiec nowej nie zamierzałam kupować ..a tu masz ...nasypało wieczorem śniegu ...wrrrrr
pozdrawiam śnieżnie lecz z nadzieją na szybkie przedwiośnie :-)
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wkurza mnie reklama lotto wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Też bym nie chciała jej mieć.Zdecydowanie mnie denerwuje, kiedy się przesuwa bez mojej zgody.
A ja myslalam,ze dzis nic nie bedzie w stanie mnie wkurzyc....,a jednak.Rano slonce,pozniej chwilowo sniezyca,wiatr,a teraz grad,brrrrr...W marcu jak w garncu,pasuje do dzisiejszego dnia jak ulal
Bardzo zdenerwowałam sie na kuriera (po raz kolejny) tak że aż płakałam. poza krzykami na mnie, robil mi osobiste wycieczki, nawtykał mi jak guwniażowi. dodatkowo dzwonił o 12.58 że u mnie będzie o 12.59 i mam się znaleśc w domu natychmiast. Uważam że to szczyt bezczelności, chamstwa i niekompetencji.
Dodam jeszcze że nie dzwonił wcześniej, a ja wczoraj cały dzień czekałam na niego i nie przyjechał. dziś jak tylko wyszłam z domu, to był. Na koniec szłam z miasta z siatą zakupów i paczką pod pachą, bo powiedział że albo z miasta odbiore i przyjdę w umówione miejsce w mieście albo mi zostawi awizo i sama mam sobie jutro odebrac z inego miasta (70 km.)
Jestem jeszcze zdenerwowana bardzo
. chcę napisac skargę, ale nie wiem jak sie zabrac do tego, bo nigdy wcześniej nie pisałam reklamacji czy skargi :(
Rany!!! Jak tak można??? Koniecznie złóż skargę na tego patafiana !!! Nie mogę uwierzyć, że można być takim chamem
no to cham!
W takim wypadku wypadałoby mu powiedzieć, że jest od dostarczania paczek jak dupa od srania.
POPIERAM!!!Moze jak mu poleca po premii,to zacznie bardziej szanowac swoja prace,a przede wszystkim adresatow paczek!
znajdź numer tel. i zadzwoń ,miałam podobną sytuację , zadzwoniłam ... następnym razem "pan" był bardzo miły ;D
Coz to za firma kurierska??
nigdy nie spotkalam sie z takim potraktowaniem przez kuriera
zamawia sie towar kurierem po to aby go otrzymac szybko
w moim wypadku zamowiony towar mam z reguly na nastepny dzien
i panowie kurierzy sa bardzo uprzejmi
No mnie to tez powaliło... Szczerze mówiąc, jak Mahika do mnie dzwoniła, to mi sie nie mogło zmieścić w głowie... Normalnie bezczelny gnój!!!
Monia, a moze on Cię tak podrywa? Pamiętasz naszego For.... ? ;))) i jego obszerne wypowiedzi na temat uwodzenia? ;)))) Może pajacyk Cię wprawia w dysonas poznawczy? ;))), bo mu się zwyczajnie spodobałaś, i dlatego jest chamski, bo przynajmniej go zapamiętasz? Nie daj się, Mała ;))) Pisz tą reklamacje, bo to normalnie się głowie nie mieści, zeby kurier nie wiedział do czego służy telefon i jak go użyć,żeby oszczędzić swojego czasu i klienta czasu...
Mozliwe ze tak jest:))))
przeciez to nienormalne zeby w czasie takiej konkurencji
tak traktowac klienta
Nie wkurzył mnie nawet filtr w odkurzaczu , który nie dość , że nie pochłaniał kurzu , to przyczynił się do wykurzenia zawartego w nim kurzu.
W następstwie tego po odkurzaniu chata była bardziej zakurzona niz przed odkurzaniem. Zdecydowałem się zajrzeć do odkurzacza i sprawdzić stan wkładu, którego zadaniem było pochłanianie kurzu. Okazało się ,że przepełniony kurzem wkład rozerwał się , uwalniając zalegające w nim pokłady kurzu.
Teraz zmuszony jestem odkurzyć chatę jeszcze raz. Kurzu jest tyle , że z obawą myślę , co się stanie jeśli wkład znowu się rozerwie i zamiast filtrować kurz , wykurzy go na dopiero co odkurzone mieszkanie. Miałem nadzieję ,że powyższy fakt wkurzy mnie choć troszeczkę , ale gdzie tam;). Boję się jedynie podejść do odkurzacza :)
mniamtom
dzięki za uśmiech z rana :)))