Ja do tej osoby napisałam widaomość prywatną, i wtedy mi sie dostało, jaka to ja jestem według tej osoby. Jest mi przykro o tym pisać .Ale napiszę.tu cytat Powturzę po raz kolejny ( bo chyba do Ciebie nie dotarło)
Dopisano 11-06-16 10:22:20:
Ja do tej osoby napisałam widaomość prywatną, i wtedy mi sie dostało, jaka to ja jestem według tej osoby. Jest mi przykro o tym pisać .Ale napiszę.tu cytat Powturzę po raz kolejny ( bo chyba do Ciebie nie dotarło) Irytują mnie osoby nie wnoszące nic poza paplaniem na forum , bez żadnego dorobku , za to mające dożu do powiedzenia w każdym temacie, nawet jeżeli nie mają o czymś pojecia. Każda osoba z forum , która coś robi i chce się z tym podzielić z innymi jest o niebo dla mnie bardziej interesująca niż ty.z prostegom powodu Ona coś robi poza klikaniem. Tu koniec cytatu. Potem jeszcze podobne oipinie na mój temat. I to że jestem uważam się za osobą zarozumiałą i chwalącą się na forum publicznie.Zrobiło mi się przykro,że,ktoś mnie tak ocenia tym bardziej że tu znowu cytat .... Na forum na którym jestem administratorem.... Tu nie podała nazwy forum więć wysnułam wniosek , że jest administratorem na tym forum. I jeżeli nawet administator mnie tak odbiera to zadałam sobie pytanie , Co ja tu robię? Przecież często dzielę sie radami kulinarnymi na forum , podaję czasami przepisy w postach na ciekawe według mnie przepisy, Ja staram się odpowiadać na konkretne pytania , niż pisać nowe przepisy, bo jest ich i tak bardzo dużo. A poza tym , najpierw bym musiała sprawdzić czy nie mam już podobnego przepisu. Bo według mojej skromnej osoby pisania tego samego przepisu , ale pod inny nazwą jest zaśmiecaniem forum. Oczywiście , dla chcącego nic trudnego i to też można pokonać.Ale ja niestety należę , do ludzi, co jak za coś się biorą to muszą zrobić bardzo dobrze. Mam sobie do zarzucenia ten placek z patelni, ale ten przepis był podany tak na próbę. W sumie jestem wdzięczna tej kobiecie,że mi to wypomniała. Ale zrobiła przy tym zbyt dużo mi porzykrości, na którą nie zasłużyłam. Ja jej w niczym nie ubliżyłam. Napisałam swoją opinię , oceniłam pomysł a nie wykonanie, lub osobę , która zrobiła ten tort. I za zostałam nazwana ,,, można se poczytać. Ja jestem osobą,która wie,że można oceniać dane zdarzenie.Ale ocenianie ludzi w sposób krzywdzący i to publicznie uważam, za niestosowne. To nie może byc tak ,że dyrektor firmy nakrzyczy publicznie na sprzątaczkę , bo ona mniej umie od niego. Tu nastąpiła podobna sytuacja. A co się tyczy moich umiejętności, to na pewno mam wiele braków. Ale mam także spory dorobek i wiedzę kulinarną. Ja natomiast jako nastolatka piekłam na zamówienie różne ciasta. Bo uwielbiałam to robić. Moje torty na pewno nie były tak wyszukane jak te na forum, bo to są już często arcydzieła, ale tez były smaczne. A teraz staram się nie piec, bo zbyt utyłam . Wiadomo wiek robi swoje. A że jestem łasuchem to co ja poradzę?. Chociaż ostatnio sporo już schudłam. Po za tym moją kuchnię, a ja kocham Polską kuchnię , chwalą nie tylko Polacy ale i Niemcy, Anglicy i Islandczycy,. Więc beztalenciem nie jestem. Oczywiście są na pewno lepsi ode mnie. i Jest ich bardzo wielu na forum , np, karo co zaskoczyła nas swoimi mięskami.
A decyzję podjełam,bo jeżeli ktoś , kto podaje się za odministratora , pisze mi ,że jestem osobą zbędną na forum to powinnam się do tego dostosować. Nie będę się pchała ,tam gdzie mnie nie chcą.
Przykro mi się z Wami żegnać, ale ja w realu w pracy miałam już podobną sytuację i bardzo to przeżyłam. Może dlatego tak reaguję w tej chwili. Długo dochodziłam do siebie ,po mobinngu w pracy. Teraz wiem oczywiście, że każdy kto znał sytuację był po mojej stronie. i nadal wiele osób nie może uwierzyć ,że już tam nie pracuję ,bo zawsze byłam cenionym pracownikiem i zawsze obsługiwałam ludzi seredzecznie i szybko,Ale teraz kiedy zmieniłam pracę , znowu jestem sobą.
I nie pozwolę,żeby ktoś znowu mi dokuczał, nawet gdyby był faktycznie administratorem za, którego się podaje!!!!!!!Dopisano 11-06-16 10:38:43:
No chyba za mocno pojechałam z tym publicznym ocenianiem. Ale zrobiło mi sie przykro,że ktoś mnie odbiera i tu cytal Irytujące jest to ,że zwykle najwięcej do powiedzenia mają osoby . które nie potrafią nic zrobić lub co najwyżej placek z patelni. koniec cytatu. Ja uważam ,że zanim się wyda taką opinię należy się zastanowić co się pisze. W dalszej cześci wątku , sama twórczyni tego tortu zajeła swoje stanowisko w tej sprawie. Ale na nikogo nie krzyczała. Po jej wypowiedzi, przeprosiłyśmy ją i był by koniec całego zamieszania. Akurat ją bym zrozumiała,żeby jej nerwy poniosły, bo widać ,że się bardzo napracowała i ktoś zle ocenił jej efekt pracy. A że mam talent i kunszt w wykonywaniu tortów , to jeszcze jest osobą roztropną i dobrą. Za całość ma u mnie wieeeelkiego plusa. Mam nadzieję ,że już sie na nas nie gniewa.