You are here: / Latest comments

Najnowsze komentarze

Smosia

(2022-10-01 10:12)

Dziękuję kupczatko - dobrze wiedzieć, obejrzę je. Kulki ceramiczne to dobry pomysł i chyba długo mogą służyć.thumbsup

kupczatka

(2022-10-01 01:11)

Smosia, kiedyś na allegro widziałam takie ceramiczne kulki do pieczenia, kosztowały coś koło 30-40zł chyba. Nie próbowałam jeszcze, więc nie wiem jak się sprawdzają, ale przyznam, że mnie zainteresowały

Booku

(2022-09-30 13:15)

No na pewno to sycące przez te pulpety. Spróbuję chyba zrobić coś takiego. Ogólnie bardzo lubię rosół z ziemniakami zamiast makaronu. Więc to tak w mój tym trafia. Z kolei z ryżem nie trawię. 


----------------
Mój test i opinia o Vivus: recenzja pożyczki Vivus i opinie o  firmie Vivus. Sprawdziłem na sobie.

nadia

(2022-09-30 09:20)

laugh4

Smosia

(2022-09-30 08:44)

Malinowy też zalałam. Będzie do barszczu, sałatek lub marynaty. Dziękuję thumbsup

mania233

(2022-09-29 20:18)

Dzieciom bardzo smakowały kazały często robić

mania233

(2022-09-29 20:18)

Pozdrawiam

kasiaboo

(2022-09-29 19:30)

Zastanawiam się czy można roladkę zamrozić w całości lub na jakimś etapie przygotowania np sam farsz

goplana2

(2022-09-29 18:07)

Wspaniała ta sałatka, choć z braku szynki parmeńskiej użyłam prosciutto. Wg sugestii Ekkore dodałam sera "Błękitny lazur". Super sałatka.

mania233

(2022-09-29 15:19)

Witam, dzisiaj zrobiłam na obiad,polecam bardzo dobre,nie miałam tego sosu to dałam maggi.

Smosia

(2022-09-29 05:54)

laugh4 Już rechoczą, jak zielone pomidorowe żabki jester

nadia

(2022-09-28 16:06)

Bardzo dobre i szybkie muffiny :)

nadia

(2022-09-28 16:04)

Nie zapomnij powiedzieć do nich: Uśmiechnij się antlers

Smosia

(2022-09-28 09:40)

I kolejny ciekawy pomysł na niedojrzałe pomidory thumbsup.

Smosia

(2022-09-28 09:37)

Obcykam kiedyś te pomidory, obiecuję. Muszę tylko ładnie je 'ustawić do zdjęcia, by wyglądały apetycznie i zachęcająco idea2 - w słoiczkach wyglądają jak dżem, konfitura czyli nijak undecided.

Most active

  • Recipes: 53
  • Articles: 0
  • Movies: 0
  • Galleries: 1
  • Recipes: 29
  • Articles: 5
  • Movies: 0
  • Galleries: 0
  • Recipes: 82
  • Articles: 2
  • Movies: 0
  • Galleries: 0
  • Recipes: 255
  • Articles: 7
  • Movies: 0
  • Galleries: 0
  • Recipes: 90
  • Articles: 0
  • Movies: 0
  • Galleries: 0
  • Recipes: 23
  • Articles: 0
  • Movies: 0
  • Galleries: 7
The rules on cookies
As part of our website we use cookies to provide you with services at the highest level. Using the site without changing the settings for cookies is that they will be included in your terminal device. You can change the settings for cookies at any time. More details in our" „<% gt "Polityce Cookies” %>".
Close